MARTA ORTEGA

Najvruće trendove nosi s nevjerojatnom lakoćom: Kći samozatajnog vlasnika Zare inspirira svojim stilom

31.05.2021 u 09:35

Bionic
Reading

Iako se rijetko ima priliku vidjeti u javnosti, nasljednica španjolskog modnog carstva nije željela propustiti 110. izdanje međunarodnog konjičkog natjecanja održanog u Madridu, a tim je povodom dokazala zašto se njezin stil odijevanja isplati pratiti s pozornošću

Nasljednica carstva Inditex, u čijem se sklopu nalaze modni brendovi Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Zara Home i Uterqüe, trudi se voditi miran obiteljski život daleko od očiju javnosti, baš poput svog oca Amacija Ortege – šestog najbogatijeg čovjeka na svijetu.

Rijetke su prilike kada se može ugledati na javnim događanjima, a kada to i učini, njezini modni odabiri redovito postaju glavna tema razgovora.

Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Ngel DíAz BriñAs / Zuma Press / Profimedia

Poput brojnih dama diljem svijeta, Marta Ortega nerijetko nosi komade s potpisom brendova u očevom vlasništvu, što je i ovoga puta bio slučaj. Tijekom sudjelovanja na 110. međunarodnom konjičkom natjecanju u Madridu osvanula je u Zarinoj haljini retro šarma po uzoru na tuniku, no to nije jedino izdanje kojim je privukla pozornost.

Španjolski mediji slave njezin način interpretacije aktualnih trendova, koji su uvijek u prvom planu, a koje nosi na elegantan i sofisticiran način...kao da je svaki odjevni predmet koji nosi najudobniji i posve nosiv.

Tri modna izdanja kćeri samozatajnog vlasnika Zare

Ravne sandale u paru sa suknjom po uzoru na trenirku

Tijekom konjičkoga natjecanja u Madridu, javnost ju je imala priliku ugledati u kombinaciji koja predstavlja savršenu kombinaciju normcore i athleisure stila odijevanja. Udobna, svježa i posve lagana za nošenje, ova odjevna kombinacija viđena na 37- godišnjoj modnoj mogulici predstavlja idealnu ljetnu uniformu.

Haljini u maniri efekta color block

Najpamtljivije izdanje Marte Ortege sa ovogodišnjeg izdanja konjičkoga natjecanja u Madridu nesumnjivo je ono u haljini s potpisom Zare koja se još uvijek nalazi u prodaji po cijeni od 700 kuna. U ružičastoj, bordo i vojnički zelenoj boji, ovaj odjevni predmet osvaja svojim retro šarmom, a kako se navodi na Zarinim stranicama, stvoren je u Maroku od pamuka i viskoze.

Denim od glave do pete

Tko kaže da materijal denima nije rezerviran za ljeto? Njegove mekane, delikatne i lagane inačice itekako su dobrodošle, a modnu javnost u to je uvjerila kćer vlasnika Zare. Modnu priču s materijalom denima u glavnoj ulozi stvorila je uz pomoć opuštenog modela traperica u paru s odgovarajućom košuljom čiji je laskav efekt naglašen detaljem pojasa oko struka.