IMA SE, MOŽE SE

U koži od glave do pete: Severina Kojić pokazala skupocjenu torbicu vrijednu 22.000 kuna

06.11.2019 u 10:27

Bionic
Reading

Na otvorenju poliklinike u centru Zagreba svi su gledali u Severinu Kojić koja je plijenila poglede poput magneta u seksi i istovremeno vrlo elegantnom izdanju. Osim njezine vitke figure koju održava napornim probama za svoju novu glazbenu turneju, pažnju nam je privukla i skupocjena torbica kojom je pjevačica začinila svoj outfit

Nakon što je procurila vijest o prekidu suradnje između Severine Kojić i njezina dugogodišnjeg stilista i prijatelja Petra Trbovića, slavna Splićanka pojavila se na otvorenju poliklinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Kaliper u centru Zagreba, vidno raspoložena.

Iako je sada već sasvim jasno da Trbović više nije dio njezina tima, čisto sumnjamo da pjevačica sama odabire stajlinge za javna događanja i kupuje dizajnerske krpice po trgovinama. Vjerujemo kako je Severina već našla dostojnu zamjenu koja će se pobrinuti za njen imidž i osigurati joj najbolje kostime za 'The Magic Tour' koja započinje 16. studenoga u Splitu, a potom se nastavlja i u ostalim velikim gradovima diljem regije.

  • +7
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Tko god je nakon Trbovića preuzeo ulogu Severininog stilista, moramo priznati da je nastavio odličan posao. Lijepa Splićanka zablistala je na otvorenju poliklinike u seksi kožnom kombinezonu dugih rukava s dubokim dekolteom, umetnutim jastučićima i pasicom u struku.

Cjelokupan stajling Severina je začinila srebrnim nakitom koji se slažu s gumbima na kombinezonu i crnim sandalama na petu s debelim potplatom, a najviše pažnje privukla je skupocjena torbica s potpisom modne kuće Dior koju je pjevačica za ovu prigodu izvukla iz ormara.

Severina je strastvena zaljubljenica u dizajnerske komade, a posebno mjesto u njezinom srcu imaju dizajnerske torbe na koje je pjevačica spremna odvojiti velike količine novca. Za prošivenu kožnu torbicu s drškom naziva 'Mini Lady Dior' pjevačica je iskeširala nešto više od 22.000 kuna, ali ako ste mislili da je to najskuplja torba u njezinom ormaru, prevarili ste se.

Lijepa pjevačica u svojoj kolekciji čuva redom skupocjene torbe etabliranih brendova kao što su Hermes, Chanel, Jacquemus, Chloe, Gucci i Gabriela Hearst, a istu Diorovu torbicu pjevačica je nedavno nosila i na gostovanju na Prvoj Srpskoj Televiziji.

  • +5
Severina 'Rođeno moje' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo