PUKLA LJUBAV

Napustio ju je još jedan suradnik: Stilist Severine Kojić progovorio o prekidu suradnje s pjevačicom

05.11.2019 u 20:01

Bionic
Reading

Nakon prekida suradnje s dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem, Severina Kojić nedavno je stavila točku na suradnju sa svojim stilistom i prijateljem Petrom Trbovićem koji je u proteklih 12 godina bio zadužen za njezin stil i imidž

Severinin stilist Petar Trbović potvrdio je prekid suradnje za 24sata. Priznao je kako je tu odluku donio uoči priprema za turneju 'The Magic tour' koja započinje 16. studenog u Splitu.

'Sa Severinom sam na obostrano zadovoljstvo radio kao njezin stilist čak 12 godina. U posljednje vrijeme donošenje poslovnih odluka preuzeli su ljudi s kojima nisam našao zajednički jezik. Do prekida suradnje došlo je tijekom planiranja turneje ‘The Magic tour’. Trebao sam raditi kostimografiju, ali sam se, što privatno, što poslovno, iz spomenutih razloga odlučio povući. Veselim se novim suradnjama i projektima, a Severini želim i dalje puno poslovnog uspjeha i još više privatne sreće', rekao je Trbović za 24sata.

Upućeni tvrde kako je za prekid suradnje, između ostalog, krivac i suprug pjevačice Igor Kojić. Trbović navodno nije htio nastaviti raditi u atmosferi u kojoj glavnu riječ ima i Kojić.

Pjevačica je prije Trbovića otpustila i svog dugogodišnjeg menadžera i prijatelja Tomicu Petrovića, na čije mjesto je došao uspješni menadžer Alen Ključe, pa je sada sasvim jasno kako je pjevačica oformila novi tim suradnika.

Trbović je pjevačici bio više od suradnika. Bili su bliski prijatelji. Brinuo se o njezinu imidžu, znao što joj se sviđa, što joj pristaje, pa je nerijetko umjesto nje odlazio u kupnju, a zajedno su slavili i rođendane.

Nakon slavlja njezina 42. rođendana, na kojemu je bio i Petar, bila je jako sretna.

  • +10
Severina Kojić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

- Mama mi je dala život, a vi smisao. S vama se smijem, s vama tugujem, putujem, od vas učim - napisala je tad Severina.

Pjevačica je nedavno gostovala u HRT-ovoj emisiji '5.com s Danielom' gdje je na pitanje voditeljice o tome je li istina da je Trbović njezinom ormaru nadjenuo ime Alibabina pećina Severina dala potvrdan odgovor, ne spomenuvši tada prekid suradnje sa uspješnim stilistom.