PRIPREMA ZA CANNES

U kojoj je kombinaciji Filip Juričić najpoželjniji?

08.05.2012 u 16:24

Bionic
Reading

Popularni glumac iz serije 'Larin izbor' Filip Juričić crvenim tepihom u Cannesu prošetat će u odijelu hrvatskog modnog dizajnera Ivice Klarića

Nadaleko poznata elegancija glumaca s crvenog tepiha u Cannesu neće zaobići ni hrvatske glumce koji u organizaciji službenog partnera 65. Filmskog festivala u Cannesu – Chivas Regala ove godine imaju priliku doživjeti taj jedinstveni ugođaj. Popularni mladi glumac, Filip Juričić, jedan od glavnih likova serije 'Larin izbor' i ovogodišnji gost Chivasa, u Cannes će otići u svečanom odijelu koje posebno za njega izrađuje modni dizajner Ivica Klarić.

Smoking, koji je obavezan za muškarce na crvenom tepihu u Cannesu, bit će izrađen prema zamislima Ivice Klarića, ali i usklađen s modnim izričajem i željama mladog glumca.

'Iako smoking ne nosim baš prečesto, veselim se što ću imati prilike odjenuti ga na tako posebnom mjestu kao što je Cannes. Najudobnije se osjećam u tamnijim odijelima, ali na Ivičin nagovor sam isprobao i bijelo odijelo i priznajem da mi se svidjelo. Konačnu odluku i odabir ću s punim povjerenjem ipak prepustiti Ivici', izjavio je Filip Juričić tijekom prve probe i dogovora u IK Studiju Ivice Klarića.

Smoking šivan po mjeri bit će izrađen u suradnji s modnom kućom Rio Rijeka s kojom Klarić na izradi muških odijela surađuje već neko vrijeme. Poznato je i da je na svim svečanim događanjima u Cannesu obavezna leptir kravata, pa će se i Filip Juričić pojaviti s tim obaveznim modnim dodatkom dizajniranim posebno za njega.

'Raditi odijelo za Filmski festival u Cannesu je zaista izazov bez obzira što već deset godina radim muška odijela i napravio sam ih zaista puno. Model je diktiran obaveznim dress codeom, a to je smoking, što obavezno uključuje i leptir mašnu. Na samom modelu ću se poigrati kombinacijom materijala tamnosivog i crnog, odnosno kombinacijom tekstura mat i sjajno. Leptir mašna će biti od istog materijala kao i detalji na sakou i hlačama. Košulja je također svečanija, s plastromom na prednjem dijelu', otkriva svoje zamisli Ivica Klarić.

Elegancija Filipa Juričića će još i više doći do izražaja uz zvijezdu serije 'Larin izbor', mladu zadarsku glumicu Doris Pinčić. Tko će od hrvatskih dizajnera odjenuti lijepu glumicu te čije će kreacije ona nositi u društvu holivudskih zvijezda, bit će poznato za nekoliko dana.

Četvrtu godinu zaredom Chivas će biti službeni partner festivala u Cannesu, koji će se održati od 16. do 27. svibnja 2012. godine. Chivas Regal, kao i najpoznatiji filmski festival na svijetu, smatraju se ikonama glamura, luksuza i ekskluzivnosti.