KAKO JOJ USPIJEVA?

U jednom danu imala je dvije bezobrazno dobre haljine

18.02.2016 u 18:42

  • +8

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Blake Lively u jednom je danu sve zadivila u čak dvije prekrasne haljine dizajnera Michaela Korsa

Blake Lively je prije odlaska na reviju Michaela Korsa u sklopu Tjedna mode u New Yorku doslovno zaustavila promet. U crvenoj haljini duboko rezanog dekoltea izgledala je baš poput Serene van der Woodsen, lika prelijepe trendseterice koju je utjelovila u hit seriji 'Tračerica'.

Uz haljinu Michaela Korsa, koja je napravljena od crvenih ruža, zgodna je glumica odabrala seksi štikle Christiana Louboutina s vrtoglavo visokom potpeticom i zakovicama. Štoviše, fotografi su je slikali dok je u bajkovitoj crvenoj kreaciji svratila u njegovu trgovinu, a poznato je da slavni dizajner obožava Blake te je jedne cipele posvetio upravo njoj.

Nakon vatrenocrvenog izdanja majka jednogodišnje djevojčice James opet je bila u centru pažnje u uskoj bež haljini. Elegantna i ženstvena haljina od čipke s izvezenim detaljima nije bila ništa manje izazovna od crvene. Iako je kreacija od ruža imala dekolte koji je svatko morao zamijetiti, ona koju je Blake nosila na reviji poznatog dizajnera stajala joj je kao salivena i istaknula vitku liniju.

28-godišnja je ljepotica na reviju došla s majkom Elaine, a ogrnula se trendi camel kaputom te ovaj put odabrala štikle u nude boji.

Dok je tijekom dana imala raspuštenu kosu, za reviju ju je sakupila i pustila pramenove oko lica, a kao i uvijek, make up joj je bio besprijekoran.

Blake je očito puno naučila tijekom snimanja serije 'Tračerica' jer je jednom prilikom otkrila kako za make up i frizure koje ima na raznim događanjima nisu zaslužni ni frizeri ni vizažisti, već ona sama.