TKO ZNA - ZNA

U haljini od 300 kuna izgledaju kao s naslovnice

08.04.2016 u 09:50

Bionic
Reading

Vrckava glumica Kristen Bell gostovala je u showu voditeljice Ellen DeGeneres, a svoju skromnu stranu pokazala je odličnom haljinom koja košta svega 300 kuna

Uspješne glumice poput Kristen Bell često su spremne izdvojiti vrtoglavo visoke cifre kako bi dobile najbolju haljinu ili cipele za neki nastup, ali ona je ovaj put bila u vrlo jednostavnoj i povoljnoj monokromnoj haljini. Većina Hrvatica i sama kupuje preko Asosa, a Kristen je u showu imala upravo haljinu tog brenda koja se putem interneta može kupiti za 48 dolara.

Set your alarm, 'cause @kristenanniebell is here tomorrow.

Fotografiju objavljuje Ellen (@theellenshow)

Haljina s uzorkom cvjetića jednostavnog je kroja, a kontrast u bojama i printu već su prigrlili poznati dizajneri poput kraljice dobrih haljina Stelle McCartney. Ona u svojoj kolekciji ima takozvanu haljinu Petra u nekoliko boja. U nježnim proljetnim tonovima žute i zelene boje tu je haljinu vrijednu 6225 kuna nosila Amal Clooney, a prije toga u tamnijim nijansama i mlada glumica Dakota Johnson.

??

Fotografiju objavljuje Amal Clooney (@amalclooney)

Čari povoljne, a trendi mode očito je otkrila i kćer američkog predsjednika Baracka Obame, Malia, jer je nosila sličnu haljinu s cvjetnim printom po istoj cijeni. Mlada Malia haljinu je odabrala za nedavni posjet Kubi, a i više je nego primjerena za jednu djevojku njenih godina.