LASKA FIGURI

Ova Zarina suknja od 230 kuna novi je hit među zaljubljenicama u modu, a kako i ne bi kad izgleda tako dobro

06.07.2020 u 12:30

Bionic
Reading

Uz pregršt zanimljivih modela haljina, aktualna ponuda na policama trgovina vrvi i ništa manje zanimljivijim modelima suknji, a posebnu pažnju svjetskih zaljubljenica u modu na Instagramu uspjela je osigurati bijela inačica s potpisom popularnog španjolskog high street brenda

Riječ je o suknji koja seže tik ispod koljena, a koja svojim izgledom neodoljivo podsjeća na pareo – odjevni komad koji tradicionalno zablista u toplim mjesecima u godinama.

Spomenuta suknja s potpisom španjolske Zare, koja se u prodaji nalazi po cijeni od 230 kuna, zahvaljujući svom dizajnu po uzoru na klasični pareo posebno laska ženskoj figuri. Zbog svog asimetričnog dizajna, ovaj specifičan model suknje produžuje noge, a zbog efekta vezanja u struku, čini da izgledamo vitkije.

Svjetskim modnim ovisnicama na Instagramu nije dugo trebalo da se u potpunosti zaljube u ovaj laskavi model suknje koji skriva patentni zatvarač na leđima, a svojim stajlinzima dokazuju i kako je riječ o vrlo svestranoj krpici koju je moguće stilizirati i s lakoćom nositi u kombinaciji s brojnim modnim komadima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Today in pastel colors 🎀

Objavu dijeli Alexandra Pereira (@alexandrapereira)