UKRALE POZORNOST

U crnom od glave do pete: Halle Berry i Heidi Klum plijenile seksepilom na filmskoj premijeri

01.02.2022 u 10:28

Bionic
Reading

Novi znanstveno-fantastični film ‘Moonfall’ svoju premijeru doživio je u Los Angelesu, a najveću pozornost na crvenom tepihu očekivano je osigurala njegova glavna junakinja, oskarovka Halle Berry, ali i poznata Njemica s modnih pisti

U novom filmu Ronalda Emmericha o grupi astronauta koji pokušava spriječiti Mjesec od razarajućeg sudara sa Zemljom jednu od glavnih uloga tumači 55-godišnja Halle Berry, a na njegovoj premijeri posebnu pažnju plijenila je svojim modnim odabirom.

  • +4
Premijera filma 'Moonfall' u Los Angelesu Izvor: Profimedia / Autor: OCONNOR / AFF-USA.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / ROB LATOUR / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Istesanu figuru i mladolik izgled slavna oskarovka naglasila je minijaturnom verzijom modnog klasika u znaku male crne haljine.

S dramatičnim puf rukavima i dubokim V-izrezom dekoltea, kreacija viđena na 55- godišnjoj Berry djelo je brenda Philosophy di Lorenzo Serafini, a svoju premijeru doživjela je u sklopu ready-to-wear kolekcije brenda iz 2020. godine.

Efektnu verziju modnog klasika Berry je stilizirala decentnim nakitom srebrnoga sjaja i crnim štiklama u špic, a za crni stajling na premijeri filma odlučila se i 48- godišnja Heidi Klum.

Slavna Njemica s modnih pisti, baš poput Halle Berry, servirala je zavodljivo izdanje na crvenom tepihu, a koje je postigla kompletom od crnog lateksa s naglaskom na dekolteu.

Kako je izgledalo njezino pripremanje za hod crvenim tepihom, otkrila je na Instagramu. Poput Halle Berry, 48- godišnja Heidi također njeguje frizuru u znaku laskavih zavjesa šiški, a sama se pobrinula za njezino stiliziranje i make-up.