DEKOLTE U PRVOM PLANU

Bajkovita haljina pristaje joj kao salivena: Jennifer Lopez na crvenom tepihu zablistala poput princeze

13.12.2021 u 10:45

Bionic
Reading

Otkako su svojoj ljubavi odlučili dati drugu šansu holivudski par Jennifer Lopez i Ben Affleck postali su nerazdvojni, a navedeno su ponovno potvrdili na svečanoj premijeri Benova novog filma

Slavni oskarovac glavni je junak filma 'The Tender Bar' čiju režiju potpisuje njegov glumački kolega George Clooney. Na svečanoj premijeri filma u Los Angelesu očekivano je plijenio pozornost na crvenom tepihu zahvaljujući pratnji latino dive Jennifer Lopez.

  • +11
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudski par Bennifer, kako im je nadimak dodjelila javnost, posljednjih mjeseci ne prestaje puniti medijske stupce svojom obnovljenom romansom, a kao podrška svom novom starom partneru, 52- godišnja Lopez u modnom smislu ni ovoga puta nije ništa prepustila slučaju.

U društvu Bena, Jennifer je poput princeze pozirala na crvenom tepihu u sanjivoj, plavoj haljini s potpisom proslavljenog libanonskog dizajnera Elieja Saaba. Iz kolekcije visoke mode dizajnera, spomenuta kreacija stiže s dubokim V-izrezom dekoltea, a koji latino divi nisu nimalo strani. Njezinom laskavom efektu doprinijeo je detalj remena, dok je dugi šlep naglasio njezin bajkoviti dojam.

Elegantna frizura polurepa, uz skupocjeni ali decentni nakit Jennifer su pomogli zaokružiti izdanje koje je odisalo bezvremenskim glamurom na crvenom tepihu.