MAMAC ZA POGLEDE

U centru pažnje: Ronaldova zaručnica Georgina Rodriguez mamila uzdahe na crvenom tepihu

22.05.2019 u 11:16

Bionic
Reading

U Cannesu je u utorak održana svečana premijera filma 'Bilo jednom u Hollywoodu' redatelja Quentina Tarantina, koja je okupila brojna poznata lica, uključujući lijepu zaručnicu Cristiana Ronalda, Georginu Rodriguez. Kada se slavna ljepotica pojavila na crvenom tepihu ispred čuvene dvorane Palais des Festivals, svi ostali pali su u drugi plan

Lijepa zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda, manekenka Georgina Rodriguez, izazvala je veliku pažnju na premijeri novog filmskog spektakla 'Bilo jednom u Hollywoodu' u kojem glavne uloge utjelovljuje vrhunski holivudski trojac - Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Margot Robbie.

25-godišnja Argentinka, koja s nogometašem ima jednogodišnju kćer Alanu Martinu, mamila je poglede u provokativnoj i seksi crnoj haljini maksi kroja s potpisom tuniškog dizajnera Alija Karouija. Pripijena haljina istaknula je istesanu figuru slavne brinete koja svakodnevno provodi strog režim vježbanja pomoću kojeg ostaje u top formi.

  • +7
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Georgina stajling je upotpunila skupocjenim nakitom s potpisom kuće Chopard - dijamantnom narukvicom i dijamantnom ogrlicom s privjeskom u obliku srca izrađenog od safira. Crni lak na noktima uskladila je s haljinom, a kosu je za ovu prigodu podigla u nisku zalizanu punđu.

Georgina je prije nekoliko dana s Ronaldom proslavila pobjedu Juventusa u završnici talijanske prve lige. Kao njegova najveća podrška, lijepa Argentinka bodri Ronalda na gotovo svakoj utakmici, a otkako su u vezi, par svaki slobodni trenutak provodi zajedno.

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nogometaš i Georgina nedavno su uzeli predah od svakodnevnih obaveza i počastili se putovanjem u Dubrovnik. Ovo je ujedno prvi put da je slavni par posjetio Hrvatsku. Dok su mještani bili oduševljeni prisutnošću nogometne zvijezde, Georgina je jednim pogrešnim potezom uspjela navući bijes Dubrovčana.

  • +11
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez stigli na večeru u restoran 360 Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL