K KAO KVINOJA

U čemu je tajna vitkosti Blake Lively?

27.08.2012 u 19:55

Bionic
Reading

Blake Lively (24) priznaje da rijetko vježba i da voli tešku južnjačku hranu. Ipak, ova plavokosa ljepotica ima jedan tajni recept

Kad osjeti da joj odjeća na kojoj joj zavide mnoge djevojke više dobro ne pristaje, Blake kaže da tjedan dana živi samo na kvinoji, drevnoj žitarici Inka koja se u Južnoj Americi u prehrani koristi više od 6.000 godina.

Blake Lively
, koja je u vezi s Ryanom Reynoldsom, jedna je od najtraženijih mladih glumica u Hollywoodu, a nedavno je glumila u trileru Olivera Stonea 'Savage'.

Iako ima sjajnu liniju, zavodljiva Amerikanka tvrdi da gotovo nikada ne vježba kako bi bila uformi, prenosi Daily Mail.

'Ja sam zbilja grozna po pitanju tjelovježbe. Bojim se da ću morati to naučiti na teži način. Previše volim hranu, a kako je moja obitelj s juga, hrana koja mi se sviđa nije baš najbolja za liniju', izjavila je ova nova modna ikona koju obožava i Anna Wintour iz Voguea.

'Ima dana kada nisam sretna kako izgledam jer ne mogu ući u vlastitu odjeću. Onda cijeli tjedan jedem kvinoju i ponovno se osjećam dobro.'

Lively je također izjavila kako joj je u prevrtljivom Hollywoodu važno da se može osloniti na svoju obitelj i bliske prijatelje.


Mlada zvijezda kaže kako je nogama čvrsto na zemlji zahvaljujući pouzdanim prijateljima i obitelji koji su uvijek iskreni s njom.

'Isti ljudi vas jedan dan vole do kraja života, a sljedeći mrze. Komu onda dati ključeve svog samopouzdanja?' Morate te ključeve čuvati kod sebe i okružiti se s ljudima koji su iskreni s vama. Trebam iskrenost. 'Trebam dobrog prijatelja koji ti može reći da me jako voli, ali i da izgledam strašno u nekoj kombinaciji koju moram odmah promijeniti.'

 

Ova seksi glumica koja u seriji 'Tračerica' igra partijanericu Serenu, priznaje da je, kao i druge cure, vrlo kritična prema svom izgledu.
'Uvijek upadam u oči zbog visine. A kad ste na crvenom tepihu, to je vrlo stresno. Zato pokušavam biti netko drugi. Često mislim da sam Marilyn Monroe, ona je uvijek izgledala nevjerojatno seksi i samopouzdano', rekla je Blake dodavši kako se dosad nije morala truditi oko svoje linije.

Za svoj hvaljeni stil odijevanja Blake Lively kaže da je zaslužna i njezina majka.

'Mama me je uvijek ohrabrivala i poticala da otkrijem vlastiti stil. Volim modu i uživam u šopingu, kao i svaka druga cura', rekla je Blake.

Inače, ovih dana snima se posljednja sezona serije Tračerica na lokacijama u New Yorku

Kako je dobro poznato svim fanovima 'Tračerice', seriji je drastično pala gledanost pa će šesta sezona koja se biti ujedno i posljednja sa 11 epizoda, a radnja se vrti oko Blakeinog lika, Serene van der Woodsen koja ponovno traži nevolje.

'Serena će postati loša djevojka i vratiti se starim navikama, dečkima, partijanju, opijanju… Njezini se prijatelji pribojavaju najgoreg. Bit će zanimljivo vidjeti tu preobrazbu', najavili su producenti serije ranije ove godine.

U posljednjoj sezoni Nate Archibald kojeg glumi prezgodni Chase Crawford, ima misiju otkriti identitet tajanstvene tračerice koju nismo nikada vidjeli u seriji (glas glumice Kristen Bell). Prva epizoda šeste sezone bit će prikazana početkom listopada pod nazivom Gone Maybe Gone