UTJELOVLJENJE ELEGANCIJE

U bijelom kombinezonu koji laska njenoj figuri, glumica Jodie Comer naglašava autentičnu ljepotu

23.10.2020 u 23:33

Bionic
Reading

Marka luksuznih proizvoda za njegu kože, za koje tvrde da samo osnažuju autentičnu ljepotu, angažirala je za svoju reklamnu kampanju mladu englesku glumicu Jodie Comer. Osim porculanskim tenom, ubojita ljepotica iz popularne serije 'Ubijanje Eve' očarala je u reklami i svojom elegancijom

Naglasak video reklame je na Jodieinom besprijekornom tenu pa kako šarenilo ne bi odvlačilo pažnju s njenog lijepog lica, Jodie je odjevena u elegantni bijeli kombinezon koji laska njenoj zanosnoj figuri.

U hlačama 'zapeglanim na crtu' i sa sturkiranim gornjim dijelom sa samo jednom naramenicom, Comer izgleda besprijekorno, a kako bi sve oči bile uprte u njen blistav ten, svoje plave uvojke je svezala u rep.

U artističkom videu Jodie se šeće kroz prostor studija i svojim dodirom pali oštra bijela svjetla u obliku osmerokuta. Nazvana 'Putovanje u vječnu potentnost', kampanja otkriva novu tehnologiju, koju nazivaju remek-djelom znanosti o njezi kože, čiji je zadatak osnaživanje autentične ljepote.

'Noble Panacea predstavlja budućnost njege kože i sretna sam što sam dio toga. Sve u vezi ovog brenda je jedinstveno, od pakiranja do nove tehnologije. Svojom autentičnošću i inovativnošću mislim da će mnoge ljude nadahnuti da drugačije razmišljaju o ljepoti', kaže Comer o svojoj suradnji s luksuznim brendom.

'Jodie utjelovljuje svestranost autentične ljepote, ljepote kaja se proteže daleko izvan vidljivog. Njezina poniznost, strast i gracioznost bit su Noble Panacea žene', objasnila je suradnju s mladom glumicom direktorica brenda Céline Talabaza.

Engleska glumica nije slučajno angažirana u ovoj kampanji, jer jedno od češćih pitanja koje joj postavljaju je kako uspijeva održavati svoj prekrasan porculanski ten.

'Svaki dan, bez obzira pada li kiša ili snijeg, na lice stavljam zaštitu od sunca. Pokušavam i sve oko sebe uvjeriti koliko je to važno, no uglavnom me nitko ne sluša i pitaju me što će im zaštitni faktor 50 dok vani sijevaju munje', objasnila je jednom prilikom Comer i dodala: 'Ja im kažem da im sunce svejedno radi štetu'.