UBOJITO LIJEPA

Zlikovka hit serije otkrila tajnu svoje savršene kože

08.04.2019 u 18:41

Bionic
Reading

Iako je apsolutno odlična u ulozi Villanelle u seriji 'Killing Eve' ('Ubijanje Eve'), Jode Comer kaže kako joj vlastita majka nije vjerovala da će imati glumačku karijeru

Engleskinja Jodie Comer ima 26 godina, a rođena je u Liverpoolu. Javnosti je poznata po svojoj ulozi ubojice Villanelle u hit seriji 'Killing Eve'.

  • +2
Jodie Comer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jodie Comer u seriji bez problema govori različitim naglascima, a kaže kako je oduvijek imala dobar sluh za takve stvari, te da je kao djevojčica stalno nekoga imitirala. Štoviše, do te je mjere bila ekstrovertna da je često bila i pomalo naporna.

Lijepa Engleskinja kaže kako je njena obitelj ostala osupnuta da pokušava postati glumica. 'Killing Eve' bavi se neobičnim odnosom ubojice Villanelle i agentice MI5 koja je progoni.

'Početna točka za Villanelle bila mi je ideja kako je i ona sam neka vrsta glumice – kako se priprema za svoje zadatke, koliko je ozbiljna u vezi svog posla i ponosna na svoj rad, kao i na to kad uspješno iskoristi svoje krinke i svoj šarm na ljude oko sebe', kaže Jodie Comer, te dodaje kako je lik Villanelle također i modno osviještena.

'Sposobna je upitati svoju žrtvu gdje je pronašla određeni komad odjeće prije nego je ubije', nasmijala se Jodie Comer.

Često pitanje koje Jodie Comer dobiva je kako održava svoj porculanski ten.

'Svaki dan, bez obzira pada li kiša ili snijeg, stavljam zaštitu od Sunca na lice. Pokušavam uvjeriti sve oko sebe koliko je to važno, no uglavnom me nitko ne sluša. Pitaju se što će im zaštitni faktor 50 dok vani sijevaju munje. A ja im kažem da im Sunce svejedno radi štetu', objasnila je Jodie Comer.

Druga sezona serije 'Killing Eve' u SAD počela je s emitiranjem u nedjelju, 7. travnja, 2019.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube