LIAM U PROBLEMIMA

Tvrdi da ima dijete s njim i tuži ga za 17 milijuna kuna

18.07.2013 u 13:00

Bionic
Reading

Liza Ghorbani, američka novinarka, podnijela je tužbu protiv Liama Gallaghera. Tvrdi da je imala aferu s glazbenikom i traži od njega tri milijuna dolara, to jest 17,1 milijun kuna

Njujorška reporterka Liza Ghorbani tvrdi da s bivšim frontmenom Oasisa ima sedmomjesečnu kćer. To je otkrila nakon što je o Liamu Gallagheru napisala sjajan članak za The Times, 'A Night Out With', a kako tvrdi izvor za Daily Mail, njihov prvi sastanak bio je upravo na tom intervjuu, nakon čega su započeli aferu.

'Viđali su se još tri mjeseca nakon rođenja djeteta. On je okončao vezu nakon što mu je Liza rekla da će ga tužiti jer želi alimentaciju', rekao je izvor, dodavši da je Liam umailu priznao da je dijete njegovo.

'Dodao je da je beba baš lijepa i da ima rock gene', otkrio je izvor.

Prvo ročište bit će potkraj srpnja, a Liamova glasnogovornica medijima je kratko poručila da ne namjeravaju komentirati tračeve i da će tužiti The New York Times zbog objavljivanja te priče. Gallagher se 2008. oženio pjevačicom Nicole Appleton i već ima troje djece. Prije toga bio je u braku s Patsy Kensit.