uz krišku kruha i komad dobrog sira

Tuna namaz - inovativni proizvod iz Zvijezde spaja delikates majonezu s tunom

11.04.2022 u 13:10

Bionic
Reading

Na recepturi i razvoju proizvoda tehnolozi u Zvijezdi radili su godinu dana, a proizvod je spreman za korištenje odmah – uz krišku kruha i komad dobrog sira

Nakon godinu dana razvoja, Zvijezda je na tržište plasirala još jedan inovativni proizvod – Zvijezda tuna namaz koji uz kremastu delikates majonezu sadrži 30 posto tune.

Namaz koji su osmislili stručnjaci Odjela marketinga i razvoja u Zvijezdi sadrži visoku razinu proteina, a budući da osigurava optimalan unos nutrijenata, u užurbanom ritmu svakodnevnice postaje praktičan, ukusan i zdravi obrok.

- Razvoj proizvoda koji je izvor proteina za cijeli je tim u Zvijezdi veliko postignuće. Naši su proizvodi prvenstveno 'plant based', a potrošači u cijelom našem portfelju prepoznaju naše usmjerenje na kvalitetu i dobar okus. Tuna namaz bogat proteinima veliki je iskorak na tržištu koje traži i očekuje ovakav proizvod, praktično pakiran, odličnog okusa i nutritivnog sastava, izjavio je Gašpar Novak, direktor marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Tuna namaz pakiran je u praktičnu tubu od 165 grama, nosi oznaku Dolphin safe, međunarodni certifikat koji jamči da se tijekom proizvodnje poštuju standardi i podupire nastojanje svjetskih organizacija za zaštitu dupina.

Zvijezda majoneza već je godinama prvi izbor potrošača kad je majoneza u pitanju, a u kombinaciji sa 30 posto tunjevine, suncokretovim uljem, kiselim krastavcima i vlascem odličan je izbor za svako doba dana, od doručka, međuobroka do večere. Proizvod je namijenjen svima, od onih koji žele pravu dozu proteina, rješenje za zdravi doručak prije posla, brzu obiteljsku večeru ili međuobrok nakon treninga. Kako bi se uživalo u jedinstvenom okusu, dovoljna je tek kriška kvalitetnog kruha, a uz komad finog tvrdog sira i svježe povrće obrok s tuna namazom postaje pravi gurmanski doživljaj.

Zvijezda tuna namaz potražite u obližnjoj trgovini po cijeni od 16,99 kn.