UŽIVALA NA REVIJI

Trumpova zaboravljena kći: Prvo pojavljivanje nakon inauguracije

13.02.2017 u 15:12

  • +2

Tiffany Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Tiffany Trump, kći Donalda Trumpa i glumice Marle Maples, prvi put se pojavila u javnosti nakon inauguracije svog oca u siječnju ove godine

Najmlađa kći Donalda Trumpa nije propustila reviju kineske dizajnerice Wang Tao, koja stoji iza brenda The Taoray Wang, na tjednu mode u New Yorku. Tiffany, koja je dobila ime po poznatom luksuznom dućanu koji se nalazi u Trump Toweru, odrasla je u Kaliforniji s majkom, a diplomirala je sociologiju i urbanu kulturu. Plavokosa Tiffany na ovo je modno događanje došla u društvu svoga dečka Rossa Mechanica, inače demokrata koji je u kampanji podupirao Hillary Clinton. Kći novoizabranog američkog predsjednika velika je obožavateljica kreacija kineske dizajnerice. Dosad je nosila njezinu odjeću u tri važne prigode: u predsjedničkoj debati, u noći izbora te na inauguraciji.

Najnovija kolekcija mlade dizajnerice temelji se na ženskim odijelima koja su, ironično, simbol politike što je bila glavni oponent Donaldu Trumpu na nedavnim izborima, a zanimljivo je da ih obožava Hillary Clinton.

Happy birthday @itsmarlamaples I ❤️ you to the ?and ??

A photo posted by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

'Jako volim odijela. Svoju sam karijeru započela kreirajući muška odijela i odjeću za muškarce. Brend The Taoray Wang je oduvijek bio okrenut ženama, a odijelo je simbol muške moći u poslovnom svijetu. Ali danas u svijetu prava i ekonomije imamo puno uspješnih i snažnih žena', rekla je Wang, piše Yahoo! Style.

Dizajnerica je odbila ikakvu poveznicu između svojih kreacija i političkih poruka. 'Samo sam modna dizajnerica. Nisam nikakva političarka. Ne znam ništa o politici, niti se razumijem u političke stranke u Americi ili njihove stavove. Stoga nije u redu dovoditi me u vezu s tim pitanjima', jasno je poručila kineska kreatorica. Wang je otpočetka uz Tiffany Trump. 'Ona je prekrasna mlada dama. Vrlo je draga i s obje noge stoji na zemlji. Velikodušna je i puna podrške', nahvalila je dizajnerica kćer Donalda Trumpa, dodajući kako se uvijek fokusira isključivo na kvalitete neke osobe, ne i na obitelj iz koje ona dolazi.