BLAGDANSKA ČIPKA

Tri generacije na jednoj fotografiji: Sofia Vergara pronašla najbolje modele za svoje traperice

22.12.2020 u 19:40

Bionic
Reading

Zvijezda 'Moderne obitelji', Sofia Vergara, pronašla je način kako iskoristiti blagdane, mamu, sestru i nećakinju za malo promocije svojih traperica

Sofia Vergara možda je glumica, no ponekad je i influencerica, pogotovo kad je vrijeme za promidžbu svojih traperica. Kolumbijska 48-godišnja ljepotica okupila je obitelj za zajedničke fotografije i sve ih odjenula u svoje traperice.

Sama Sofia Vergara odjenula je bodi s crvenom čipkom, traperice i zlatne cipele visoke pete. Sve što glumica nosi može se kupiti u Walmartu gdje Sofia Vergara prodaje svoje traperice.

Glumičine majka, sestra i nećakinja također su nosile traperice njenog brenda. Fotografije su dio promotivne kampanje za traperice Sofia Jeans by Sofia Vergara koje su dio Walmartove zimske kolekcije.

Glumičina linija traperica, kao i ostatak odjeće koju nosi na fotografijama, krase uglavnom povoljne cijene, no to ne znači da Sofiju Vergaru nećemo skoro vidjeti u modnim artiklima Amine Muaddi, Saint Laurenta i drugih dizajnera koje glumica voli nositi. Sofia Vergara također je ambasador brenda Dolce & Gabbana.

Sofia Vergara Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK