MENTALNO NESTABILAN NASILNIK

Sofia Vergara i Joe Manganiello u strahu za život zatražili zaštitu od suda

26.11.2020 u 10:35

Bionic
Reading

Producentski partner Sofije Vergara Luis Balaguer podnio je zahtjev za mjere zaštite slavnog para, glumičinog odraslog sina Manola i samoga sebe zbog muškarca koji je nedavno uhićen zbog neovlaštenog ulaska u zatvorenu zajednicu u kojoj žive zvijezde

Balaguer u sudskim dokumentima navodi da je Rengifo Randazzo, menatalno nestabilan muškarac, prilikom uhićenja zbog prijestupa priznao da je vrebao njih četvero.

Prema pisnju TMZ-a, producent navodi kako su u strahu za svoje živote jer ih je Randazzo više puta maltretirao.

U prijavi se navodi da je stalker više puta privođen zbog nasilja u obitelji, a mjere zabrane za njega neki su već prije tražili.

Od suca se traži da Randazzu odredi zabranu prilaza na manje od 100 metara.

  • +11
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' i njezin suprug glumac u nedjelju su proslavili petu godišnjicu braka i na društvenim mrežama podijelili snimke sa svog raskošnog vjenčanja na Floridi.

'Sretna 5. godišnjica Joe Manganiello, volim te!', napisala je 48-godišnja Vergara i podijelila fotografije s vjenčanja na kojima režu svadbenu tortu i pred oltarom ne skidaju zaljubljeni pogled jedno s drugoga.

Pet godina mlađi suprug Vergari je uzvratio objavom snimke njihovog svadbenog prvog plesa uz pjesmu Franka Sinatre 'The Way You Look Tonight'. Uz snimku je Manganiello supruzi napisao: 'Sretna peta godišnjica moja ljubavi. Toliko te volim'.