jesenski favoriti

Trendseterice ih kupuju kao lude: Ovih pet modela čizama sve je što vam treba ove sezone

27.10.2019 u 09:55

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za idealnim čizmama, a stalo vam je da svake sezone budete odjeveni u skladu s trendovima, onda vam predlažemo da ove jeseni odaberete barem jedan od ovih pet modela koji će igrati ključnu ulogu u narednim mjesecima

1. Combat čizme

Nakon što su preplavile piste na prošlogodišnjem tjednu mode postalo nam je jasno da će combat čizme i ove godine biti jedan od vodećih modela sezone. Čizme rokerskog štiha koje smo obožavali u 90-ima ove jeseni i zime bit će pravi hit. Trgovine su prepune ovih na prvi pogled vrlo strogih i muževnih čizama, ali u kombinaciji s haljinama i suknjama stajling u trenu poprima romantičnu notu.

2. Čizme s detaljima od vune

Ove jeseni iznimno popularan modni detalj bit će ovčja vuna i njezine imitacije koje će krasiti apsolutno sve - od jakni, preko torbi, pa do čizama. Predlažemo vam da se ove zime počastite udobnim modelom čizmica s dodatkom vune koje će vas grijati u hladnim zimskim danima.

3. Čizme do koljena

Visoke čizme ove bi jeseni mogle prestići popularnost gležnjača. Među najpopularnijim modelima sezone izdvajaju se visoke kaubojke i zgužvane čizme koje odlično pristaju uz haljine midi kroja.

4. Chelsea čizme

Iako nisu među najpopularnijim modelima, chelsea čizme uvjerljivo spadaju u kategoriju bezvremenskih komada koji ne izlaze iz mode, ma koliko se brzo ona mijenjala. Ako želite izgledati ženstveno, odaberite model s petom, a ukoliko želite onaj koji pristaje uz sve što imate u ormaru, potražite klasični model chelsea čizama s ravnim potplatom.

5. Lace-up čizme

Takozvane lace-up čizme, odnosno čizme na vezanje, uvjerljive su pobjednice sezone. Prije nego smo trepnuli one su preplavile trgovine, ali i društvene mreže. Iako je tek početak jeseni, lace-up čizme sve se češće mogu vidjeti i na gradskim ulicama pa, kad sve spomenuto uzmemo u obzir, nimalo ne sumnjamo da će u danima koji slijede uistinu izazvati pomamu.