KLASIK BEZ KOJEG NE MOŽEMO

Trendovi dolaze i prolaze, ali ovaj komad odjeće uvijek je u modi

01.05.2020 u 22:08

Bionic
Reading

Modni trendovi stalno se mijenjaju, ali neki komadi ostaju zauvijek. Izdržali su test vremena i s vremenom postali nezaobilazan komad u garderobi svake žene. Jedan od takvih je i prugasta košulja koju ćete, jednom kad je kupite, nositi još godinama i uvijek joj se rado vraćati

Mala crna haljina, salonke, kožna jakna, dobre traperice, sako, bijela košulja i baloner komadi su koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru. Barem u jednom primjerku. No u tu baznu kolekciju svakako trebate uvrstiti i košulje na prugice jer ćete ih nositi iz sezone u sezonu, a idealne su za dane kad ne znate što odjenuti.

Ovaj bezvremenski komad posuđen je iz muške garderobe, pa je stoga lako s njima postići casual nonšalantni look, a njezinom dječačkom šarmu teško je odoljeti.

Ako ih još niste uvrstili u svoju garderobu krajnje je vrijeme, da to učinite jer ponuda je bogata, a cijene prilagođene svakom džepu. Njihovim šarmu teško je odoljeti pa lako možete završiti s nekoliko njih u ormaru.

Zahvalne su jer ih možete nositi u raznim prigodama i kombinirati uz gomilu toga što već imate u ormaru. Za poslovne lookove uvucite ih samo sprijeda (popularni french tuck) u hlače cigareta kroja i nosite uz udobne, i ove sezone tako trendi, mokasinke. Za nešto ležerniji look kombinirajte ih uz traperice i tenisice, a za večernji izlazak otkopčajte gumb više kako biste otkrili rame, obucite kožne hlače i štikle. A kad jednom odete na ljetni odmor, nosite je preko kupaćeg kostima i uz bijele kratke hlače i espadrile, poput ljepotica s francuske rivijere.

No ako još niste sigurni treba li vam (još) jedna košulja na prugice u ormaru, pogledajte komade koje smo pronašli. Sigurno ćete pronaći barem jednu koja je previše chic da biste joj odoljele.

  • +15
Košulje na prugice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo