HIT SEZONE

Tri savršena načina na koje nositi plisiranu suknju u ovim prevrtljivim proljetnim danima

01.05.2020 u 15:06

Bionic
Reading

Plisirane suknje jedne su od najzahvalnijih odjevnih komada po pitanju peglanja, ali i po pitanju kombiniranja. Pristaju gotovo svakoj figuri i u trenu podižu stajling i baš zato ih vole brojne žene, a sada pravo vrijeme da naučite kako ih najbolje nositi

Zbog svog plisiranog izgleda ova suknja odlično prikriva nedostatke i upravo je zato rado viđen gost u ormarima brojnih žena. Bez obzira na to koliko ste novca investirali u svoju omiljenu plisiranu suknju, ona će uvijek izgledati vrlo elegantno i skupocjeno, no važno je znati kako je najbolje uskladiti i iz nje izvući maksimum.

Trendseterice su s godinama smislile pregršt originalnih načina kako kombinirati plisiranu suknju i pritom ostati dosljednje sebi i svom stilu. Zavirite li na Instagram profile influencerica, primijetit ćete da je ova efektna suknja popularna i ove sezone.

Mi smo odabrali tri stajlinga koji najbolje oslikavaju kako isfurati plisiranu suknju, a da pritom izgledate ženstveno, cool i trendi.

Plisirana suknja + čizme + baloner

Brojne modne ovisnice imaju svoju viziju kako kombinirati plisiranu suknju, no nama se svidio način na koji to radi Blanca Miró. Pomalo neočekivano, lijepa influencerica uskladila je sivu plisiranu suknju s dugačkim bež balonerom i visokim čizmama zmijskog uzorka koje su savršeno zaokružile cjelokupan look.

Plisirana suknja + pletena vesta

Ako netko zna kako kombinirati plisiranu suknju, onda je to Olivia Palermo. Slavna modna blogerica najveći je fan ovog odjevnog komada. Palermo smo u plisiranim suknjama imali prilike vidjeti nebrojeno puta, a posebno nam se svidjelo kada je na nedavno održanom tjednu mode debelu pletenu vestu nosila djelomično uguranu u plisiranu suknju. Na taj je način stajling dobio pomalo neuredan, pomaknut izgled, no istovremeno nije izgubio na eleganciji.

Plisirana suknja + bijela košulja

Marta Lozano dokaz je da bijela košulja uistinu ide uz sve. Lijepu blogericu imali smo prilike vidjeti na New York Fashion Weeku u veoma jednostavnom, a istovremeno vrlo profinjenom stajlingu odličnom za sve prigode - od formalnih do svakodnevnih. Predlažemo vam da običnu bijelu košulju podignete jednom ovakvom crvenom plisiranom suknjom koja će vam zasigurno osigurati brojne poglede na špici.