MODNI HIT

Trend koji ćete obožavati: Pronašli smo najljepše modele najudobnijih traperica i hlača ove sezone

24.01.2021 u 19:18

Bionic
Reading

Zahvaljujući globalnoj pandemiji i većem boravku kod kuće, udobni i široki odjevni komadi posljednjih mjeseci postali su must- have na modnoj sceni, a na nove potrebe kupaca promptno su odgovorili brojni brendovi

Uz udobne trenirke i odjevne komade od pletiva, hlače i traperice sa širokim nogavicama, po uzoru na modele iz ludih 70-ih, ove sezone slove za veliki modni trend. Ovoj činjenici u prilog, osim stajlinga poznatih modnih ovisnica na Instagramu, dovoljno govori i bogata ponuda istih na policama trgovina.

  • +41
High street ponuda širokih hlača i traperica Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Iako zahvaljujući svom volumenu na prvi pogled ne izgledaju laskavo, ključno je pronaći onaj model koji će najbolje odgovarati figuri. Pri kupnji širokih hlača ili traperica veću pažnju potrebno je posvetiti samoj širini i dužini nogavica odabranog modela, kao i na to stižu li s visokim ili niskim strukom.

Prema riječima stilista, prilikom nošenja širokih modela hlača i traperica sve se u konačnici svodi na postizanje modne ravnoteže. Ukoliko su hlače široke, gornji dio odjevne kombinacije trebao bi biti uži, no to ne znači da biste se trebali oprostiti s 'većim' komadima.

Košulje ili džemperi predimenzioniranog kroja mogu izgledati podjednako dobro, a trik je u tome da 'viškove' gornjih komada utaknete u odabrani model širokih hlača ili traperica. Ukoliko sa širokim hlačama poželite nositi predimenzionirani blejzer, nećete pogriješiti dodate li mu remen koji će ga učiniti užim i zauzvrat stvoriti laskav dojam outfita sa širokim komadima u glavnoj ulozi.

Kao po pitanju svakog modela hlača i traperica, potrebno je pronaći onaj koji će najbolje odgovarati vašoj figuri, a zahvaljujući bogatoj ponudi na policama trgovina, dolazak do idealnog modela nikada nije bio lakši.