NEW BALANCE DOMINACIJA

Ovim tenisicama ne prestaje rasti popularnost, a mi smo pronašli njihove jeftine verzije

18.01.2021 u 14:49

Bionic
Reading

Tenisice s potpisom brenda New Balance, a posebice njihove sive inačice u retro maniri, posljednjih sezona postale su must-have model na svjetskoj modnoj sceni

Gotovo da ne postoji 'it' djevojka današnjice ili street style zvijezda koja u svoju kolekciju u ormaru nije uvrstila sivi par tenisica s potpisom brenda New Balance.

Najpopularnijom inačicom u modnim krugovima posljednjih mjeseci pokazao se model 990v5s, a da New Balance sa svojim prepoznatljivim tenisicama predstavlja dostojnu konkurenciju brendovima poput Adidasa i Nikea, dovoljno govore i podaci istraživanja modne tražilice Lyst.

Kreiran 1982. godine, model 990v5s utjelovljenje je takozvanih 'tatinih' tenisica, a zvijezde ulične mode mjesecima ih vješto kombiniraju s mnoštvom odjevnih komada, baš kao što su to donedavno činile s omiljenim bijelim tenisicama koje su postale pravi modni klasik u ormaru.

Ovisno o boji i drugim parametrima, tenisice s potpisom brenda New Balance u prodaji iznose i do dvije tisuće kuna, a svjesni njihove velike popularnosti poznati high street brendovi u svoju aktualnu ponudu uvrstili su mnoštvo verzija sivih tenisica koje izgledom neodoljivo podsjećaju na hit model 990v5s.

  • +4
Sive tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo