crossover

Traperice za kojima će se svi pomamiti: Model s upečatljivim detaljem skida centimetre u struku, a produljuje noge

11.01.2022 u 06:13

Bionic
Reading

Teško da ijedan odjevni predmet može zamijeniti uvijek obožavane traperice. Hlače su to koje se nevjerojatno vješto prilagode svakom trendu, a nova sezona donosi doista uzbudljive modele koje ćemo obožavati zbog vrlo posebnog detalja – asimetričnog struka

Jeste li već čuli za crossover traperice? Vječne traperice ove sezone dolaze s vrlo posebnim detaljem, asimetričnim strukom koji odlično pristaje svakoj silueti i obliku tijela, a ovi modeli već su zavladali ponudom brojnih popularnih modnih trgovina, od Zare i Manga pa sve do Weekdaya.

Asimetrični kroj struka u obliku preklapajuće pasice, što posebno laskavo djeluje na oblikovanje struka, s jako dobrim razlogom naziva se najboljim modelom sezone.

S jednom stranom spuštenog struka, crossover traperice bolje od svojih prethodnica, paper bag modela, optički sužavaju struk, ali i produljuju noge za nekoliko centimetara. Zvuči sjajno, zar ne?

  • +10
Crossover traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kako kombinirati i nositi crossover traperice?

S crop topom, bodijem, uskim majicama ili bilo kojim drugim odjevnim predmetom koji naglašava tijelo te se može nositi uvučen u hlače, tako da struk može doći u prvi plan.

Zahvaljujući asimetričnom kroju, crossover traperice vidno sužavaju struk, a ovaj model raspoloživ je u različitim varijantama, od ravnih i široki nogavica pa sve do skinny modela, iako su vodeći trend modeli širih nogavica.

Modeli širih nogavica sjajno će izgledati uz gležnjače i uske bodije, a za potpuno chic dojam dodajte trendi kaput, ali vrlo casual i urbano izgledat se crne crossover traperice u kombinaciji s vestom na gumbe također u crnoj boji.