trendi komad

Hailey Bieber je prava kraljica ulične mode, a ovakva kožna jakna bit će hit u narednim mjesecima

07.01.2022 u 09:45

Bionic
Reading

Hailey Bieber s razlogom slovi za pravu kraljicu street stylea, a njezine modne kombinacije odišu zavodljivom i chic ležernošću koju je teško nadmašiti. Ulicama Los Angelesa prošetala je još jednu u nizu sjajnih kombinacija za svaki dan, te pokazala model kožne jakne kakav će vam sigurno dobro doći u ormaru ovog proljeća

Hailey Bieber, čijem stilu se mnogi dive, a njezine modne kombinacije teško mogu proći nezapaženo krije se u praćenju modnih trendova, njihovom vještom kombiniraju te prilagođavanju vlastitom stilu.

Još jedna trik u rukavu ove modne profesionalke je poigravanje s proporcijama, a upravo ej to pokazala i na još jednom sjajnom, urbanim stajlingu.

  • +4
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uski bijeli top kombinirala je s ležernim, opuštenim trapericama širokih i dugih nogavica, modelom koji je najavljen kao veliki hit nadolazeće sezone. Jednostavni, crni pletenih kardigan s potpisom Saint Laurenta odlično i nenametljivo se uklopio u kombinaciju dajući potrebnu dozu topline, baš kao i crna bomber kožna jakna.

  • +7
Traperice dugih nogavica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Naime, kožne jakne neizostavni su modni komad u promjenjivo proljetno vrijeme, a dobro odabran primjerak jamčit će sjajne kombinacije baš svaki dan. Bomber jakne već su se na velika vrata vratile početkom jeseni, a popularnost im ne jenjava. Hailey je napravila pravi modni pogodak ovom kožnom verzijom s potpisom Balenciage i naglašenog oversized kroja koja pruža udobnost i toplinu. Odlično pristaje na traperice, ali dobro će se snaći i nošena na suknje i midi haljine.

  • +6
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Urban i chic stajlign zaokružila je jednom od trenutno najtrendi cipela – crnim, kožnim loafericama sa zadebljanim potplatom, a ovaj model modne kuće Marni osvaja čistom jednostavnošću. Stajling je upotpunila Balenciaga šiltericom i crnim sunčanim naočalama.