NOVI MODNI TREND

Nisu za svakoga: Ovom zavodljivom modelu traperica ne prestaje rasti popularnost

17.03.2021 u 13:23

Bionic
Reading

Unatoč našem prilično dosljednom nastojanju za udobnošću nad svime, čini se da su glavni modni trendovi za 2021. godinu sve samo ne to. Trenirke i preveliki predmeti koje su većina zaljubljenica u modu protekle godine preferirale nositi, zamijenit će zavodljivi, otkrivajući komadi o čemu dovoljno svjedoči popularnost takozvanih tanga traperica

Da se na modnu scenu polako i sigurno vraćaju komadi koji posebno naglašavaju žensku figuru, svojim stajlinzima posljednjih tjedana dale su naslutiti poznate modne ovisnice s Instagrama.

Njihovim odjevnim kombinacijama danas dominiraju otkrivajući komadi poput topića i haljina koje pridržavaju vezice, a ovaj zavodljivi trend preslikao se i na svijet traperica.

Po mnogima kontroverzne, takozvane tanga traperice postale su novi modni hit. Riječ je o modelima traperica visokog struka s prorezima na području bokova, a čiji gornji dio imitira izgled tangica po kojima su i dobile ime.

Kao što je slučaj s kombinacijama u znaku haljina i traperica te plitkim verzijama koje otkrivaju bokove, tanga modeli priklanjaju se vladajućoj nostalgiji, odnosno stilu odijevanja kakav je dominirao modnom scenom početkom milenija.

Da je riječ o popularnoj verziji traperica dovoljno govori bogata ponuda istih na policama trgovina, a svojim stajlinzima modne ovisnice dokazuju kako je riječ o modelu koji će se s lakoćom prilagoditi različitim odjevnim komadima.

  • +20
Traperice visokog struka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije