Vrijeme je da upoznate approved

TRAGALI ste za trgovinom koja će zadovoljiti sve vaše high street fashion želje?

04.10.2019 u 14:27

Bionic
Reading

Radi se o novootvorenoj lifestyle fashion trgovini u Masarykovoj 18 u Zagrebu, a svježe ime na domaćoj streetwear sceni otvorit će vrata i gomili novih brendova za koje ste inače trebali potegnuti barem do obližnjih europskih prijestolnica ili se pak osloniti na online kupnju koja uvijek dolazi s dozom rizika

No, uz gomilu svjetski poznatih brendova kao što su Nike, Air Jordan, Adidas, Puma, Reebok i Casio, tu su i oni koji još nisu našli put do hrvatskih trgovina, a uz njih, pronaći će se mjesta i za sve popularnije domaće brendove kao što su Chypka i Tire Calligraphy.

Ipak, bitno je naglasiti da ovo nije sve i da vas u budućnosti čekaju i mnogi drugi noviteti što se brendova tiče, ali neka to bude iznenađenje.

Ono čime se approved! dodatno ističe je i fenomenalno uređen interijer, a osim Hendrixovog mosta koji je u ovom slučaju klupa, tu je i jedan poseban detalj o kojem su mnogi razmišljali, ali to nismo prečesto imali prilike vidjeli u praksi.

Naime, store je opremljen i PlayStation 4 konzolom pa svi oni koji čekaju prijatelje ili partnere/partnerice da obave šoping mogu ubiti vrijeme na "plejki". Ukratko, kupovina u approvedu! bit će užitak čak i onima koji ne kupuju apsolutno ništa.

approved! je održao i party otvorenja 28.09. na kojem su se okupili brojni fanovi ulične mode, a uz DJ-e (Oliver, Tikach i Marvel), otvorenje su svojim nastupom uveličale i mlade nade sve snažnije hrvatske trap scene, Buntai, koji su ujedno i jedni od ambasadora ovog brenda.

Ovo spominjemo i zato što će ovo ubuduće biti praksa, a approved! će na brojnim eventima obilježiti nadolazeće releaseove i tako osnažiti svoju prisutnost na sceni.

Stoga, ne preostaje ništa drugo nego ponoviti da je approved! Premium Store tu i da se radi o nezaobilaznom mjestu za sve ljubitelje ulične mode. Bez obzira na to spadate li u skupinu sneakerheada ili jednostavno volite brendove i modele koji nisu uobičajeni na domaćoj sceni, vrijeme je da skoknete do Masarykove 18 i provjerite ponudu.

Stay tuned uz approved! instagram.