PROMIJENILA IMIDŽ

Totalna preobrazba: Biste li prepoznali legendarnu glazbenicu?

22.04.2018 u 17:54

Bionic
Reading

Kanađanka Alanis Morissette, sredinom devedesetih je žarila i palila velikim hitovima poput 'You Oughta Know', 'Ironic', 'Thank U' ili 'Hands Clean', a danas uživa u svojoj novoj obiteljskoj ulozi majke i supruge

Zaštitni znak 43-godišnje brinete moćnog glasa oduvijek je bila duga tamna kosa uz nekoliko manjih eksperimenata s frizurama i bojama kose, no danas slavna Kanađanka koja se rijetko pojavljuje u javnosti, izgleda sasvim drukčije.

Alanis su fotografi nedavno ulovili u zračnoj luci sa suprugom i djecom.

  • +4
Alanis Morissette Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nekadašnja rock buntovnica sad ima kratku dječačku frizuru i naočale, a bila je u jednostavnoj, casual kombinaciji: crvenom džemperu i crnim hlačama.

  • +11
Sva lica Alanis Morissette Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pjevačica koja je najavila deveti album ove godine, 2010. se udala za repera Marija 'Souleye Treadwaya s kojim ima sina i kćer.

U jednom je ranijem intervjuu rekla kako su je obožavatelji u trenutku najveće slave stalno opsjedali pa je strahovala ta svoju sigurnost.

'Upadali su mi u hotelsku sobu i krali donje rublje. Penjali bi se po mom autu, a ponekad su mi rezali pramenove kose', prisjetila se jedna od najuspješnijih kanadskih glazbenica svih vremena koja je prodala oko 75 milijuna albuma diljem svijeta.

  • +8
Kuća Alanis Morissette Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljivo je kako je Alanis pet godine bila zaručnica kanadskog glumca Ryana Reynoldsa koji je pak danas u braku s Blake Lively, zvijezdom 'Tračerice.