NA POGREBU BARBARE BUSH

Nije skidala osmijeh s lica: Svi pričaju o Melanijinom ugodnom razgovoru s Obamom

22.04.2018 u 14:30

Bionic
Reading

Čak četvorica nekadašnjih predsjednika, nazočili su pogrebu Barbare Bush, bivše prve dame Sjedinjenih Država koja je umrla u utorak 17. travnja u dobi od 92 godine

Crkvenom obredu održanom u crkvi svetoga Martina u Houstonu, koji je izravno prenosila televizija, prisustvovala su dva bivša demokratska predsjednička para, Barack i Michelle Obama te Bill i Hillary Clinton.

  • +8
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kako su ranije izvijestili iz Bijele kuće, predsjednik Donald Trump nije došao na pogreb u znak poštovanja prema obitelji Bush, želeći ih poštedjeti moguće zbrke koju bi izazvale dodatne mjere sigurnosti.

Aktualnu predsjedničku obitelj predstavljala je Melania Trump koja je ponovno briljirala u elegantnom izdanju: haljini s voluminoznim rukavima i velikim gumbima, a njezin upečatljivi look upotpunila je mini torbica.

Svjetski su se mediji pak fokusirali i na ugodno čavrljanje Melanije i Baracka Obame, obzirom da prva dama koja je obično vrlo ozbiljna, ovoga puta nije skidala osmijeh s lica.

'Tviteraši' su to kao i obično popratili s duhovitim postovima, a mnogi su uvjereni kako joj godi što u blizini nije bilo Donalda Trumpa.

'Melania je izgledala raspoloženije na pogrebu nego što smo je već dugo vidjeli takvu. Zar ne biste i vi da ne sjedite pored Donalda Trumpa već Baracka', glasio je jedan komentar na Twitteru. 'Prvi osmijeh u toliko dugo vremena', komentirali su na društvenim mrežama.

'Bila mi je veliki čast otputovati u Houston kako bih odala počast Barbari Bush i nevjerojatnom životu koji je vodila kao majka, supruga i neustrašiva prva dama. Moje najiskrenije misli i molitve su i dalje s Georgeom H. W. i cijelom obitelji Bush', stoji između ostalog u priopćenju Melanije Trump.

Inače, Barbara Bush za sobom je ostavila supruga Georgea H.W. Busha (93), predsjednika SAD-a od 1989. do 1993., petero djece, među kojima je George W. Bush, predsjednik SAD-a od 2001. do 2009., sedamnaestero unučadi i sedmero praunučadi.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Barbara Bush će biti pokopana u obiteljskoj grobnici koja se nalazi u sklopu Predsjedničke knjižnice njezina supruga u College Stationu, od Houstona udaljenom 140 km.