MODNI BESTSELER

Torba koju svi žele imati: S polica trgovina nestaje brzinom svjetlosti

14.06.2023 u 15:01

Bionic
Reading

Sestrinski brend H&M-a može se pohvaliti kreairanjem istinskom modnog bestselera. Njegova kožna torbica u obliku polumjeseca s debelim remenom uspjela je u potpunosti osvojiti ljubiteljice mode diljem svijeta

Kada je premijerno lansirana u prodaju, ova torba rasprodala se u svega nekoliko tjedana, a takav trend nastavio se sa svakom obnovom zaliha.

Glatka i dizajnom poprilično jednostavna, s tek nekoliko srebrnih čavlića za remen i dobro skrivenim patentnim zatvaračem, ova hit torbica s potpisom COS-a neodoljivo podsjeća na Bananu torbu brenda The Row, no u odnosu na nju dolazi po mnogo pristupačnijoj cijeni od 100 eura.

Svjesni popularnosti torbe, COS ih je od premijernog lansiranja odlučio ponuditi u široj paleti boja, od bež pa sve do jarko crvene. S novom ljetnom sezonom, na police je stigla neodoljiva krem verzija ovog hit dodatka, uz obnovljene zalihe klasične crne, čokoladno smeđe verzije, kao stvorena za jesen, i jarko zelene.  

  • +2
COS Crossbody torbica Izvor: Promo fotografije / Autor: COS Promo

Crossbody torbica u obliku polumjeseca s potpisom sestrinskog brenda H&M-a idealno je rješenje za svakodnevni život s obzirom na to da dolazi s dovoljno prostora za nošenje svih nužnih sitnica. Istovremeno, s glatkom kožnom površinom i kompaktnim remenom i detaljom srebrnih kopči, krasi ju neodoljivi, minimalistički dizajn koji pristaje svakom outfitu.

Modne ovisnice s Instagrama pokazale da jednako dobro pristaju casual kombinacijo širokih hlača i klasične bijele košulje, ali i uz sofisticiranije stajlinge u znaku komada poput dugačkog kaputa ili jednostavnog crnog sakoa.