u širokom kroju

Neodoljivo udobne i prozračne: Lanene hlače nosit će se od jutra do mraka

08.06.2023 u 07:32

Bionic
Reading

Dolaskom toplijeg vremena, žudimo za laganijim tkaninama, a teško je pronaći primjereniji komad od lanenih hlača u trendi širokom kroju

Lanene hlače jedan su najomiljenijih ljetnih komada koji osvaja udobnošću i prozračnim materijalom, a ove su godine modernije nego ikad jer dolaze u trendi širokom kroju.

Dolazak visokih temperatura poziv je na drastične promjene u garderobi koja žudi za laganim tkaninama. Uz mnogima neprikosnoveno omiljene haljine, najnovije kolekcije za nadolazeće ljeto nalažu da će njihovim bitnim dijelom postati upravo neodoljivo udobne široke hlače od lana.

  • +4
Lanene hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Mango promo

Prema svemu sudeći, na raspolaganju će se naći modeli za baš sve ukuse! Najnovije kolekcije popularnih brendova kao što su Zara i Mango predstavile su klasične neutralne boje i vrlo lepršav opušten kroj, a tu su i tzv. culotte hlače. U njima je lan izvezen u kontrastnim bojama, čime se stvaraju vrlo upečatljivi dizajni!

Dolazit će u efektnim varijantama, poput ljubičaste, narančaste ili boje limete, a osim dugačkih krojeva, viđat ćemo još prozračniju verziju - bermude.

Kako nositi lanene hlače

Čitav stajling kreiran od lanenih komada uvijek je dobra ideja, a upečatljiva će biti i kombinacija s laganim heklanim topovima.

Lanene hlače možete nositi i uz elegantnije gornje komade, kao što su svilene košulje, topovi koji se vežu oko vrata ili klasične ženstvene majice bez rukava.

Kada je riječ o odabiru obuće, uz lan će najbolje pristajati prozračne sandale od prirodnih materijala poput rafije ili komada od kože, kao što su popularne balerinke i loaferice.