KRALJEVSKI KLASIK

Torba koju je obožavala princeza Diana zasjala u novom ruhu

  • Autor: V.I.
  • Zadnja izmjena 30.06.2021 20:48
  • Objavljeno 30.06.2021 u 20:48
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: parkerphotography / Alamy / Alamy / Profimedia

Nakon ogromnog uspjeha kojeg je postigao s ponovnim lansiranjem svoje Jackie torbe, Gucci je iz svoje arhive izvukao i osvježio još jedan svoj omiljeni modni dodatak. Omiljenu torbu princeze Diane s ručkama od bambusa iznova je osmislio Alessandro Michele više od dvadeset godina nakon što je original zapeo za oko nikad prežaljene Lady Di

Tijekom 90-ih godina, otkako se distancirala od kraljevske obitelji, princeza Diana je postajala sve odvažnija u svojim modnim odabirima, iako je njena stilistica Anna Harvey jednom rekla da se kraljevska ikona stila oduvijek odricala formalnosti kraljevskih pravila odijevanja.

Micheleova verzija strukturirane torbe nadogradnja je ideje fluidnosti, a od originala se razlikuje po kožnim remenima izraženijih boja, pričvršćenih za ručke od bambusa i mogućnosti prikopčavanja remena za nošenje preko ramena.

Nova torbica Gucci Diana je dostupna u tri veličine i sedam boja, a simbolizira ciklus ponovnog pronalaska sebe i slobode te da budete ono što jeste, nešto što bi originalna djevojka s plakata brenda bez sumnje podržala, navodi britanski Vogue.

Podršku novoj torbici koja je ukorijenjena u povijest kuće brzo su pružile štovateljice poznatog brenda Sienna Miller, Joddie Turner-Smith i Elle Fanning.

Nema sumnje da će modernizirani kraljevski klasik biti omiljeni ljetni modni dodatak it-djevojkama širom svijeta kad torbica bude lansirana 6. srpnja.