PRISTUPAČNA ALTERNATIVA

Hit torbica, nadahnuta modelom prestižne modne kuće za kojom svi žude, dobila verziju od stotinjak kuna

01.06.2021 u 13:04

Bionic
Reading

Mnoge zaljubljenice u modu ne mogu odoljeti torbicama, pa nerijetko imaju prave male kolekcije ovih omiljenih dodataka koji svakom stajlingu mogu dati poseban žig

Prepoznatljiva prošivena torbica poznate talijanske modne kuće Bottega Veneta, koji sad proživljava svoje zlatne dane slave na čelu s kreativnim genijalcem Danielom Leejem, očarala je modni svijet, a slavne zaljubljenice u modu ne mogu odoljeti ovom klasičnom modelu ukrašenom lancem.

Zahvaljujući jednostavnom obliku i suptilnim bojama, torba je minimalistička, ali i posebna zahvaljujući prošivenom dizajnu.

Dakako, nije dugo trebalo čekati na odgovor cjenovno pristupačnih high street brendova poput omiljene Zare - lansirala je svoju inačicu popularnog modela koja je začas oduševila fashionistice.

Njihov je model, posve očekivano, naišao na veliko zanimanje kupaca te je doslovce razgrabljen.

  • +20
Pristupačne torbe koje izgledaju puno skuplje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Efektna zelena torbica, koja neodoljivo nalikuje papreno skupom modelu s potpisom Bottege Venete, vrlo brzo postala je omiljeni modni dodatak zvijezda s Instagrama i definitivno podiže svaki outifit.

Budući da joj je cijena samo 180 kuna, ne čudi da su je modne influencerice bez puno razmišljanja strpale u online košaricu.

Budući da su ove prošivene torbe dosad uglavnom bile dostupne u koži, antilopu ili imitaciji kože, nisu odisale prozračnim ljetnim vibracijama, pa je H&M odlučio lansirati ljetnu varijantu.

Njihov odgovor stiže u obliku zanimljive bež torbice od isprepletenog pruća koja ide uz svaki stajling i odiše ljetnom vibrom.

Rezultat je prozračna varijanta istog trenda koja i dalje izgleda minimalistički, poput originala, a ima i dodatni plus: izgleda puno skuplje od 20 eura (oko 150 kuna).

Pa ako ste u potrazi za proljetno-ljetnim osvježenjem kolekcije dodataka, nemojte se puno premišljati jer prošivene torbe nestaju s polica trgovina munjevitom brzinom.