podiže stajlinge

Topli modni dodatak u koji se uvijek isplati investirati

29.11.2017 u 06:41

Bionic
Reading

Zimska sezona gotovo je nezamisliva bez toplog šala, a ovaj modni dodatak, osim što pruža potrebnu toplinu u hladnijim mjesecima, istovremeno daruje poseban modni pečat

Nalik proteklim sezonama, modna ponuda šalova bogata je i raznolika, stoga ćete s lakoćom pronaći model koji će značajkama u potpunosti odgovarati stilu koji osobno preferirate.

U svijetu slavnih trendseterica i zvijezda ulične mode ove sezone najpoželjniji su postali krzneni šalovi francuske modne kuće Balenciaga s istaknutim logom brenda, a da su modeli od umjetnog krzna veliki hit sezone, potvrđuju i aktualne kolekcije high street brendova.

Objavu dijeli Pearls™ (@pearls.kw)

Iako na raspolaganju imate mnoštvo opcija, modeli deka-šalova i šalova ovratnika iz sezone u sezonu ne silaze s polica dućana i jedan su od glavnih odabira većine žena i djevojaka. Šalovi ovratnici, ili popularno zvani infinity, slojevitom tipu odijevanja daju poseban pečat, a prednost ovog toplog dodatka je nedostatak završetaka koji mogu postati žrtve jakni sa zipom.

  • +38
Šalovi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Prije kupnje šala isprobajte tkaninu na koži vrata. Materijali poput vune mogu nepotrebno iritirati kožu i prouzrokovati svrbež, stoga odaberite model koji je posebno mekan te čvrste i izdržljive tkanine.

Iako se mnogi odlučuju za jednobojne šalove, šareni primjerci odličan su izbor kojim ćete podignuti svaku kombinaciju, osobito kada se odlučujete za kaput standardne crne ili sive boje. Maštoviti printovi i svijetle boje na šalovima mogu učiniti čuda za naizgled tmurni zimski outfit.