NAJPOŽELJNIJI KOMADi

Topli i udobni džemperi nikad nisu izgledali tako chic kao ove sezone, a ovo su najljepši od najljepših

03.12.2022 u 15:49

Bionic
Reading

Pletivo, čija je popularnost eksplodirala u vrijeme pandemije, i ove hladne sezone krasi mnoštvo odjevnih komada, a ono najpoželjnije i danas dolazi u formi džempera

Neovisno o trendovima, topli komadi od pletiva tradicionalan su odabir čim nastupi pad temperatura. Osim što osiguravaju potrebnu toplinu, njihovi statement primjerci u stanju su podići svaki zimski stajling na novu razinu.

I ove sezone police trgovina vrve neodoljivim komadima od pletiva, poput džempera s povišenim ovratnikom koji stižu kao toplija alternativa klasičnim dolčevitama od pamuka.

  • +34
Džemperi s povišenim ovratnikom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uz klasične primjerke u neutralnim bojama i one s vječnim uzorkom prugica, na police trgovina posljednjih tjedana ne prestaju stizati statement primjerci u pogledu printova, različitih ukrasa i efektnih boja koji će nesumnjivo podići i najjednostavniji stajling te uspješno razbiti zimsko sivilo.

  • +18
Džemperi u stajlinzima street style zvijezdi Izvor: Profimedia / Autor: Sergii Khandusenko / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim neizmjerne udobnosti i topline koju osiguravaju padom temperatura, džemperi s povišenim ovratnikom isplativa su investicija i zbog toga što ih je moguće nositi na pregršt načina, o čemu dovoljno svjedoče stajlinzi street style zvijezdi s tjedana mode u svjetskim metropolama.