OMILJENI ODABIR

Laskave i nosive iz sezone u sezonu: Suknje midi dužine dugo nisu izgledale tako dobro, a ovo su njihove najljepše verzije

19.11.2022 u 07:31

Bionic
Reading

Laskave dužine i s beskonačnim mogućnostima stiliziranja, midi suknja s razlogom je jedan od omiljenih odjevnih komada u garderobi brojnih zaljubljenica u modu. Ovaj bezvremenski komad koji dugujemo 50-ima ove sezone ponovno je redefiniran zahvaljujući brojnim brendovima

U odnosu na brojne raspoložive modele, suknje dužine midi smatraju se najsvestranijima, a njihova čarolija je u tome što su u stanju dati upravo ono što vam treba u tom trenutku, ovisno o prigodi. Suknje dužine midi čine izvrsnu ravnotežu između opuštenog kul izgleda i poliranog šika, a samim time čine idealan odabir u gotovo svakoj prilici.

  • +13
Midi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Osim navedenoga, predstavljaju izvrstan tranzicijski odjevni komad koji ćete, uz pravilno stiliziranje, s lakoćom nositi iz sezone u sezonu.

Iako se ove sezone mogu pronaći u različitim verzijama na policama trgovina, nećete pogriješiti odabirom midi suknje minimalističkog stila u znaku neutralne palete boja. Nude tonovi suknji dužine midi momentalno daruju vizualno viši izgled, a crne inačice su, bez sumnje, dobitni odabir u svim prilikama.

Street style inspiracija: Kako ove sezone nositi midi suknju