SVI GA ŽELE

Topao i mekan: Kaput klasičnog uzorka nova je opsesija na društvenim mrežama

19.11.2019 u 10:26

Bionic
Reading

Nakon pada temperatura nije lako osmisliti cool kombinacije, ali u tome bi vam mogao biti od koristi prekrasan kaput, nova fascinacija zaljubljenica u modu

Kad celzijevci krenu dolje, fashionistice su na mukama kako istodobno izgledati stajliš, a ne smrzavati se.

Iako su mnogima tad najbolja rješenja za jesensko-zimske vremenske uvjete tople pernate jakne ili pak slojevito odijevanje, ne zaboravite na najvažniji komad u vašoj garderobi - moćni kaput.

  • +46
Karirani uzorak Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Poznate modne blogerice poput Monikh Daleu i Chloe Plumsteadu već su ponosno pozirale u trenutačno najpopularnijem kaputu klasičnog kariranog uzorka, s remenom i duljine do koljena brenda Warehouse.

Ovaj kaput bezvremenskog kroja ima sve ono što želimo: meku i toplu tkaninu, laskav kroj i boju koja se uklapa u svaki stajling.

A najbolja je stvar da košta manje od 100 funti, što je zbilja savršen način da se ne upropasti kućni proračun uoči dolaska božićnih blagdana te troškova koji oni donose.

Kaput je i dalje dostupan u puno veličina, ali s obzirom na hype koji je stvorio, predviđamo kako se neće dugo zadržati na policama trgovina, stoga se potrudite zgrabiti ga prije nego nestane.