ZA COOL KOMBINACIJE

Zaljubljenice u modu ne mogu se zasititi ovog udobnog i toplog komada

18.11.2019 u 15:18

Bionic
Reading

Bež džemperi nikad nisu bili privlačniji, a sudeći prema profilima modnih ovisnica na Instagramu ove sezone nikamo nećemo moći poći bez jednog komada koji je ujedno udoban i praktičan te se sjajno uklapa u svaku jesensko-zimsku kombinaciju

Ovu će sezonu označiti stajlinzi koji uključuju bezvremenske bež džempere koji dominiraju outfitima fashionistica na društvenim mrežama.

Bež boja je, dobro je poznato, nijansa koja ostavlja dojam luksuza pa je često nose slavne modne zaljubljenice poput Jennifer Lopez, Angeline Jolie ili Jennifer Aniston.

Iako su se one uglavnom mogle vidjeti u kaputima ili haljinama u ovoj neutralnoj nijansi koja se slaže gotovo sa svim bojama, osobito onim komplementarnima, ove jeseni na društvenim mrežama sve je u znaku bež džempera.

NOSI SE BEŽ

Ova 'dosadna' boja postala je neočekivan modni hit u proljetnoj sezoni

Pogledaj galeriju

Stoga ne čudi kako su džemperi u ovoj nijansi preplavili profile na društvenim mrežama i doista izgledaju predobro!

Oversized krojevi ili oni koji prate liniju tijela, asimetričnog kroja, rupičasti ili s motivima tzv. pletenica odlično izgledaju bez obzira nosite li ih u kombinaciji s trapericama, plisiranim suknjama, trendi kariranim hlačama, minicama, vrućim hlačicama...

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Got my eye on chu 👀

Objavu dijeli Vanessa Hong (@vanessahong)

Dakle, ukoliko ste u potrazi za idealnim jesensko-zimskim komadom koji ćete moći nositi u mnogim prigodama, a sjajno izgledaju za neformalne prigode, ali i iza posao.

Ovaj neutralni komad fantastično funkcionira i u kombinaciji s npr. cvjetnim haljinama i trendi kaubojkama, a ovi udobni i topli džemperi isplativa su investicija ove sezone.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🥚

Objavu dijeli Monikh Dale (@monikh)