Q Shoes - Quality Concept Store

Top 7 najtraženijih modnih trendova torbi i cipela u novoj neodoljivoj kolekciji za proljeće i ljeto

18.04.2023 u 10:29

Bionic
Reading

S dolaskom proljeća, dani postaju duži, sunce grije i naši se ormari pune sa novim bojama. Jeste li spremni otkriti modne trendove za ovu sezonu?

U Q Shoes - Quality Concept Store-u, vašem omiljenom mjestu u kojem možete pronaći najnovije kolekcije brendova poput Birkenstock, Castaner, Pretty Ballerinas, United Nude, Arche, Brunate, Floris Van Bommel, Mephisto i Lancaster torbi. Kako biste bili u skladu sa trendovima ove proljeće/ljeto sezone donosimo top 5 trendova cipela i torbi koje morate isprobati.

1. Najtraženije Castañer espadrile – popularne 'špagerice'

Espadrile nezaobilazan su dio svakog ljetnog outfita te za svakoga tko traži kombinaciju udobnosti i stila. Savršene su za svaku priliku, bilo da se radi danu na plaži ili noćnom izlasku u grad. Nova kolekcija otkriva pravu prirodu, umijeće, kreativnost i mediteransku kulturu tako posebnu i svojstvenu katalonskoj tvrtki Castañer.

B.CAMPANIA TORBA

Castañer je stvorio kolekciju u kojoj se modni trendovi susreću s prirodom, jednostavnošću i ekološkom odgovornošću na zajedničkoj osnovi. Kolekcija koja se temelji na podrijetlu espadrila, ali s brojnim inovacijama. Novi materijali, nove konstrukcije i modeli, uvijek popraćeni klasičnim dizajnom tvrtke.

Barni epadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

2. Pretty Ballerinas – španjolske ljepotice

Balerinke su neizostavni komad obuće ormara svake žene. Pretty Ballerinas balerinke su među najpopularnijim balerinkama na svijetu. Samo ime brenda govori sve: prekrasne su, a odlikuje ih udobnost i jedinstven dizajn. U novoj kolekciji, dolaze u raznim bojama, uzorcima i stilovima – od razigranih mašnica do dopadljivih kopči – tako da ćete bez obzira koji model balerinka odabrali biti zamijećeni.

Pretty Ballerinas Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

3. Lancaster torbe – jedan od najcool francuskih brendova u ovom trenutku

Tradicija, modernost i praktičnost. Ovo su tri vrijednosti ovog francuskog brenda koje je odabrao za novu sezonu. Opet otvaramo vrata kvaliteti i pozdravljamo parišku modu. Plava, crvena, roza i bijela neke su od boja koje daju život novoj kolekciji za proljeće/ljeto.

Lancaster torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

4. Patrizio Dolci & Kroll – vrhunske talijanske mokasinke

Mokasine su cipele koje nas podsjećaju na sunčane dane, jednostavan i ležeran izgled. Talijanski smisao za modu, vještina i umijeće u proizvodnji kvalitetnih i udubih cipela, razlog su za predivnu novu kolekciju mokasina. Inspirirajte se paletom boja koja odgovara svim modnim kriterijima i outfitima.

Patrizio Dolci & Kroll mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

5. Arche – luksuzne dizajnerske cipele

Arche cipele će vam pružiti i izgled i udobnost za svaku prigodu. Glavna inspiracija proizlazi iz blagostanja, spokoja, sklada, multikulturalnosti i boja.

Arche cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

6. United Nude – inovativan dizajn

United Nude, legendarni brend obuće poznat po inovativnom dizajnu i revolucionarnom pristupu dizajnu cipela, upravo je lansirao zadivljujuću novu kolekciju sandala za proljeće-ljeto 2023 koju možete pronaći u Q Shoes-u. Sa četiri različita modela – Mobius Mid 60 mm, Loop Hi 80 mm, Delta Run 65 mm i Raila Mid 60 mm – ova će kolekcija zasigurno privući pozornost i dati dojam kamo god pošli.

United Nude Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

7. Birkenstock – trend svih generacija

Birkenstock je renomirani brand obuće koji je na tržištu već desetljećima i poznat je po svojoj udobnosti, izdržljivosti i prepoznatljivom dizajnu. Među najpopularnijim modelima su Birkenstock Arizona, Birkenstock Madrid, Madrid Big Buckle i Birkenstock EVA. Nova kolekcija popularnih Birkenstock natikača u novim bojama zavoljet će sve generacije. Velik izbor novih Birkenica pronađite u Q Shoes-u.

Birkenstock Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo