odgovorna kompanija

Tommy potiče suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uvažavajući trenutačno stanje na tržištu i mjere koje se primjenjuju, te nemogućnost prodaje svježeg voća i povrća na tržnicama, Tommy poziva na suradnju sve domaće proizvođače koji mogu i žele plasirati svoje poljoprivredne proizvode u našoj prodajnoj mreži

Kao odgovorna kompanija koja kontinuirano potiče razvoj gospodarstva i suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima, već sada surađujemo s preko 200 hrvatskih proizvođača.

Proizvodi domaćeg porijekla su važan dio naše ponude, a ovom inicijativom želimo dodatno povećati njihov udio u ponudi, te na taj način izravno potaknuti očuvanje i razvoj poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj, a posebno na lokalnoj razini. Spremni smo svoje prodajne i logističke kapacitete staviti u funkciju, te dodatno omogućiti plasman roba hrvatskim proizvođačima, posebno malim proizvođačima i OPG-ovima.

U ovim iznimnim okolnostima pozivamo proizvođače koji bi željeli započeti suradnju s Tommyjem, da nas izravno kontaktiraju u vezi otkupa i daljnjeg plasmana proizvoda, jer suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima želimo razvijati kontinuirano.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!