ZARUČNIKOVA BIVŠA

Tko to Tamari Ecclestone zagorčava život?

30.04.2013 u 15:40

Bionic
Reading

Bivša djevojka zaručnika Tamare Ecclestone, Sacha Hopkins, zagorčava Tamari dane u pripremi vjenčanja, a ona sluti kako bi joj mogla uništiti i samo vjenčanje

Bogatstvo i slava Tamare Ecclestone oduvijek su izazivali zavist, no sada se neki trude uništiti joj najvažniji dan u životu.

Sacha Hopkins i Tamarin zaručnik Jay Rutland u vezi su bili četiri godine, a tijekom tog perioda Jay je Sachinog sina iz prvog braka zavolio kao svog. Njegova majka sada ističe kako je sve to jako loše utjecalo na njega.

Sada Sasha i dalje očekuje da se Jay brine o njemu kao što je to dosada činio. Međutim, Tamari se to baš i ne sviđa, posebno zbog činjenice da i Jay ima potrebu i dalje sudjelovati u životu dečka koji mu je bio poput sina i kojemu je plaćao školarinu.


'U Tamarinom životu postoji puno napetosti. Vrlo je uzrujana i ne može dočekati da se ta situacija privede kraju. Čak je imala namjeru razgovarati sa Sashom. Jay je još uvijek jako uključen u odnos s dječakom, a Sasha naziva Jaya u svako doba dana i noći. Tamara je toliko očajna da ima namjeru sastati se sa Sashom jer vjeruje kako joj ova namjerava uništiti vjenčanje', rekao je izvor.