TAKVU NITKO NEMA

Tko ne bi zavidio Kate Middleton kada ima ovakvu haljinu

28.09.2016 u 09:46

Bionic
Reading

Britanski kraljevski par već je nekoliko dana u službenom posjetu Kanadi, a omiljena princeza Kate Middleton ne prestaje izazivati zavist jer opet je imala priliku pokazati dizajnersku haljinu koja je prilagođena njenim željama

Kate Middleton i princ William posjetili su kanadski grad Kelowna i proveli cijeli dan u druženju s građanima koji su ih dočekali prepuni oduševljenja. I njima je za oko zapelo kako je Kate svakim posjetom tijekom ove kraljevske turneje u elegantnim haljinama i nakon prilagođene kreacije s potpisom Alexandera McQueena, sada je zablistala u haljini Dolce & Gabbana.

Prelijepa haljina iz ovogodišnje jesensko-zimske kolekcije u originalnoj verziji s desne strane oslikana je starinskim džepnim satom kao motiv iz bajke 'Alisa u zemlji čudesa'. Dizajneri su za tu kolekciju inspiraciju crpili iz bajki, ali čini se da je taj dodatak bio suvišan za službene protokole pa je posebno šivana haljina bez sata.

Haljinu s izraženim ramenima i mašnicom oko vrata inače krase zlatni gumbi, a zbog boje i tog reda kopčanja, pomalo podsjeća na vojni styling

No duga kosa omiljene britanske princeze, nude štikle i velik osmijeh odmah su razoružali tu pomisao pa je bila elegantna kao uvijek. Također je ostala vjerna dragim dizajnerskim komadima pa se od hladnoće kroz jutro i večer zaštitila već viđenim kaputom iste boje kao haljina.

Kaput brenda Hobbs s remenom i kroja koji podsjeća na klasični baloner već je nosila tijekom proslave dana sv. Patrika 2014. Tada ga je uparila s crnim štiklama i klasičnim šeširom, a sada je bio idealan za novu haljinu i hladan kanadski dan.