SASVIM ISKRENO

Plus size ljepotica: 'Uništila sam puno uskih haljina'

27.09.2016 u 12:47

Bionic
Reading

Najpoznatija plus size ljepotica Ashley Graham daleko je od tipične manekenke, na kakve smo navikli svih ovih godina, a osim što je izuzetno ponosna na promjene u modnoj industriji, otvoreno govori o malim nezgodama koje joj se ponekad dogode

Iako ima na raspolaganju najljepše dizajnerske haljine, i Ashley Graham ponekad se nalazi u nezahvalnim situacijama, a simpatična ljepotica poznata po svojim raskošnim oblinama otvoreno govori o tome.

Kako je rekla u videointervjuu za People Style, nije joj se jednom dogodilo da joj se haljina rasparala po šavovima, na kakvom zavodljivom prorezu ili pak kod zatvarača: 'Puno se haljina poderalo na meni, bilo da je riječ o šavu ili patentnom zatvaraču koji se širom otvorio. Volim odijevati jako uske haljine pa ako sjednem ili primjerice moram na toalet, a haljinu treba pomicati, lako se dogodi upravo takva nezgoda.'


Osim što je ne brine to što izazovna haljina ne izgleda savršeno na crvenom tepihu, ova 29-godišnja manekenka itekako uživa u svojim oblinama pa bez zadrške pozira u seksi donjem rublju iz vlastite kolekcije koju je predstavila na pisti njujorškog Tjedna mode.

TGIF!! Unfiltered shot by @mattheweades ??

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)


'Izazovni izrezi na košaricama grudnjaka su sve što vam treba i primijetit ćete da su jako u trendu. Osobno volim malo golicati maštu svojom pojavom, ali to nije svakodnevni look, već nešto što ću odabrati za posebne prilike. Imate li čipkanu haljinu ili kakav prozirni outfit, grudnjak mora biti sjajan dodatak koji prati styling', rekla je Ashley.

??@lililand ??@jojacalled

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)


S obzirom na to da ruši sve barijere u modnoj industriji, počevši od toga da je prva plus size manekenka koja je u kupaćem kostimu krasila naslovnicu magazina Sport Illustrated pa do kampanja za high street brendove u kojima nije reklamirala konfekcijske brojeve za punije žene, ne čudi to da je mali problemi na crvenom tepihu s bilo kojom haljinom uopće ne zabrinjavaju.

Just me being me. #flawless Love the skin you're in ladies!!! #nyfw #beautybeyondsize

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)


Osim toga, nedavno je svu svoju ljepotu pokazala za britansko izdanje magazina Gracia - naga je pozirala sa sličnom scenografijom kao i Gigi Hadid za naslovnicu Voguea. 29-godišnju je Ashley za Graciju fotografirao Matthew Eades, a ona se našalila na svoj račun i poručila da malo glumi Gigi Hadid.