ZABAVNA AKTIVNOST

Tko najviše voli seks pod tušem?

13.03.2012 u 10:47

Bionic
Reading

Najnovije kanadsko istraživanje otkriva da je seks pod tušem omiljeni oblik zabavne aktivnosti mnogih. No, očekivano, u čarima 'vodenog seksa' češće uživaju mladi

Internetsko istraživanje koje je proveo Canadian Institute of Plumbing and Heating otkriva da gotovo polovica Kanađana uživa u

seksu pod tušem, piše ottawacitizen.com Najveći dio njih čini mlađa populacija, odnosno ljudi od 18 do 34 godine. I oni stariji odlučuju se za tu aktivnost, ali ipak rjeđe od mladih.

Osim pod tušem, Kanađani prakticiraju i seks u kadi iako u nešto manjem broju – manje od 30 posto. Naime, opisuju kako je seks u kadi malo teže izvediv od onoga pod tušem, a zna rezultirati i manjim nezgodama.

Muškarci su se pokazali puno otvoreniji u 'vodenim seksualnim aktivnostima'. Osim što puno otvorenije govore o tomu od žena, također žele i češće prakticirati takvu vrstu seksa. Muška otvorenost, dakako, nije iznenadila istraživače.

Opisujući doživljaj seksa pod tušem, ispitanici su istaknuli: 'Seks pod tušem je zabavan, čist i svjež.' Inače, istraživanjem se zapravo željela skrenuti pozornost na nemarnu potrošnju vode i neracionalno gospodarenje tim bogatstvom.