NAGRADNJAČA

Tko je osvojio mirise Boss

28.12.2009 u 10:50

Bionic
Reading

Idealan poklon za blagdanske dane stane u bočicu parfema. Poželite svojima najmilijima uspješnu i mirisnu novu godinu uz mirise Boss

Boss Orange
Boss Orange

Boss Orange otkriva mirisno utjelovljenje žene slobodnog duha. Poput sedam čakri u ljudskom tijelu, bočicu čini sedam dragulja, dok sam sok mirisa metaforički predstavlja energiju koja protiče kroz njih – esenciju žene Boss Orange.

Poput strastvene, izražajne prirode žene Boss Orange, miris se otvara svježinom slatkih jabuka, koje čine onaj jedinstveni prvi dojam. Srednja nota, koja simbolizira bezbrižnost, sastoji se od bijelog cvijeća te cvijeta naranče. Baza sandalovine, maslinovog drveta i vanilije čine miris misterioznim i zavodljivim, baš poput žene koja ga nosi.

Femme by Boss
Femme by Boss

Prozračan, nježan, vedar, Femme by Boss je sklad u bočici, mirisna metafora moderne ženstvenosti. Ovaj nježni, skladni novi miris savršeno utjelovljuje opuštenu ženstvenost.

Miris Boss Femme predstavlja se kroz voćne top note mandarine i crnog ribiza. Kremasta mošusna baza nadopunjava se cvjetnom sredinom ruže, ljiljana i cvijeta stephanotis (Jasmin s Madagaskara).

Hugo Element
Hugo Element

Hugo Element je inspiriran urbanim okolišem koji utječe na muškarca u pokretu, a istovremeno Hugo Element muškarac ostavlja svoj pečat u trenutku interakcije s vrevom grada. Muškarac Hugo Element je bilo gdje u svom elementu.

Miris Hugo Element ujedinjuje u sebi četiri elementa: vodu, vatru, zemlju i zrak. Bočica je inspirirana spremnikom za kisik i simbolizira zrak, jedan od četiri elementa, dok u mirisnim notama prepoznajemo ostale elemente: voda - svježina gorke naranče i limuna; vatra -začinske note, zemlja - drvenaste note.

Boss In Motion White Edition
Boss In Motion White Edition

Miris Boss In Motion White Edition inspiriran je jednom od najmoćnijih energija: emocionalnom energijom. Muškarac Boss In Motion cijeni ljepotu, snagu i energiju ljudi i objekata koji ga okružuju.

Boss In Motion White Edition spaja mošusne i drvenaste note kako bi dodao diskretni kontrast i prepoznatljivost, istinski jedinstvenog mirisa. Crvena naranča, korica cimeta, šafran, crni papar i vetiver, samo su neki od sastojaka koji se miješaju u soku mirisa.

Hugo Create
Hugo Create

Hugo Create je miris za muškarce koji žive život po svom. Oni su posebni, vjeruju da su pravila izmišljena zato da bi ih se mijenjalo, a vlastite potencijale koristilo do maksimuma.

Top note – zelena jabuka, grejp, bosiljak
Srednja nota – kadulja, jasmin, sastojci sa začinskim karakterom
Bazna nota – jela, cedar, pačuli.

OSVOJITE MIRIS BOSS

Hugo Boss i tportal vas nagrađuju za blagdane. Najsretnijim čitateljima, koji točno odgovore na nagradno pitanje, podijelit ćemo jedan od Bossovih mirisa. Dijelimo ukupno deset mirisa iz široke palete Bossovih mirisnih proizvoda.

Nagrade su osvojili:

Orange Boss


Martina Nekić (Zagreb)
Mirjana Gruić (Zagreb)

Boss Femme


Marija Burazović (Slavonski Brod)
Sanja Zaić (Zagreb)

Boss Elements

Vid Berber (Zagreb)
Jelena Martinović (Zagreb)

Boss White Edition

Anita Kaić (Zagreb)
Danko Buković (Zagreb)

Boss Create


Nikola Šulentić (Gospić)
Lovro Fabijanić (Osijek)


Čestitamo!