LARIN IZBOR

Tko je na crvenom tepihu imao najljepšu haljinu?

05.03.2017 u 22:40

Bionic
Reading

Dašak holivudskog glamura na tren su u Zagreb donijele zvijezde 'Larinog izbora' koje su se jučer prošetale crvenim tepihom u Kaptol Centru gdje je bila premijera filma 'Izgubljeni princ'

Lijepa 'Lara', Doris Pinčić sve je ostavila bez daha dugom glamuroznom prozirnom haljinom s potpisom Matije Vuice. Ipak, ne možemo a da ne primijetimo nespretan odabir grudnjaka na šljokičastoj haljini koji se nikako nije uklopio u dojam koji je htjela ostaviti.

Novopečena brineta Jagoda Kumrić, po uzoru na Angelinu Jolie, izbacila je nogu tijekom poziranja, a izrez na haljini bio je dovoljno dubok da joj to i omogući. Tirkizna haljina s crvenim obrubom

asimetrična kroja koja zbog šlepa ostavlja trendi dojam bila je odabir ove mlade glumice.

Jelena Popović Volarić napokon se izvukla iz crne boje i živnula u dugoj zelenoj haljini, uglavnom pozirajući s leđa kako bi ih dodatno istaknula. Haljina lagano pada i klizi niz tijelo, a istovremeno djeluje raskošno i stajliš. Ostavila je ležeran dojam što je dokazala i neobaveznom punđom.

Ecija Ojdanić osjećala se kao prava zvijezda. Naime, jučer je proslavila 39. rođendan, a za dvostruko slavlje odabrala je nježno ružičastu boju haljine koja je raskošnim šlepom pojačavala dojam glamuroznosti.

Jana Milić čini se dobro zna kako je mala crna haljina najsigurniji odabir za sve prilike pa je tim stajlingom uz seksi štiklu obavijenu čipkom, ostavila dojam seksi slatkice.

Petra Dugandžić ne odustaje od svog retro stila pa je za premijeru odabrala bijelu haljinu sa crno sivim detaljima. Ovoga puta pažnju je s dekoltea prebacila na frizuru.

Budući da je Huljićeve radionica zaslužna za lake note 'Larinog izbora', Vjekoslava i Tonči također su stigli na premijeru. Atraktivna plavuša odjenula je zelenu haljinu cvjetnog uzorka.