TREDNI IZLASCI

Tko je bio najbolje odjeven u proteklom tjednu?

14.10.2013 u 10:30

  • +2

Najbolje odjeveni tjedna

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News/tportal.hr

Bionic
Reading

Na crvenim tepisima poznati uvijek izgledaju nekako previše namješteno, previše savršeno, iza čega najčešće stoji vojska stilista. Baš zato mnogo je zanimljivije promatrati njihova privatna, ulična izdanja…

Sharon Stone zaslužila je svoje mjesto među najbolje odjevenima ne zato što je bila nešto posebno, 'ludilo' odjevena, već zato što je s 55 godina u uskoj cvjetnoj majici i crnim, iznad gležnja rezanim hlačama izgledala vrlo vitko i moderno, baš kako bismo očekivali od nje.

Da ima potencijala kad je dobar stil u pitanju, pokazala je i mlada tinejdžerska zvijezda Allison Williams. Nosi se grafički print, osobito kroz crnu i bijelu, a taj je kriterij ova ljepotica odlično zadovoljila u prošlom tjednu.

Jessica Alba pokazala se u nekoliko izdanja, što nije ni čudno jer za njom paparazzi jure kao pomahnitali. Izdvojili smo jednostavnu, ali totalno cool rokersku kombinaciju - u crnom od glave do pete.

Olivia Palermo priča sama za sebe, nju ne treba posebno hvaliti. Dok šeće psa u običnim prugastim crno-bijelim trapericama i crnom puloveru te mokasinama, izgleda jednako slatko kao i kad se upicani za praćenje mondenih modnih revija.

Alessandra Ambrosio oživjela je ljeto u cvjetnim hlačama, eto, zato je zavrijedila mjesto među najbolje odjevenima na gradskim ulicama. Podizala je raspoloženje što zbog ljetnog cvijeća, što zbog tih svojih dugih nogu.

Jedina žena koja nije uhvaćena u gradskoj vrevi, a uvrstili smo je među najbolje odjevene, je Jennifer Lopez. Ova haljina, ovako uska i s ovako napadnim prozirnim umecima, doista ne bi pristajala svakoj ženi, ali način na koji je istaknula ponajbolje od J.Lo upravo je fascinantan.