U VJEČNIM KRPICAMA

Tko bi rekao da je rodila prije samo tjedan dana

20.10.2016 u 23:34

  • +3

Olivia Wilde

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Olivia Wilde drugi je put rodila prije devet dana, a paparazzi su je uslikali kako se šeće ulicama svoga kvarta Brooklyna i vjerojatno se malo odmara od majčinskih obaveza

Uvijek dotjerana Olivia Wilde i kratko nakon porođaja izgleda trendi, a u tome su joj pomogle tek dvije krpice – traperice i bijela košulja. Kako joj se tijelo još oporavlja od trudnoće i porođaja, umjesto kakvih štikli mudro je obula tenisice i usput pokazala koliko su moćne traperice i obična bijela košulja.

Već je davno slavna dizajnerica Carolina Herrera rekla da svaka modno osviještena žena u ormaru treba imati jednu bijelu košulju.

Traperice su pak bile čest odabir zvijezde serije 'Vinyl' tijekom trudnoće i uvijek ih je dobro naglašavala trendi komadima poput jakne bomber.

Za razliku od drugih zvijezda, Olivia Wilde nije bila tajnovita i odmah je sa svima na društvenim mrežama podijelila sreću što je rodila drugo dijete. Uz fotografiju malene djevojčice napisala je i ime, Daisy Josephine Sudeikis te dodala da će je čuti cijelo susjedstvo jer je prava mala šefica. U međuvremenu je dodala još jednu fotografiju na kojoj poziraju zajedno, a očekivano su dobile puno pohvala i čestitki.

??.

Fotografiju objavljuje Olivia Wilde (@oliviawilde)