MODNA IKONA NE GRIJEŠI

Tko bi rekao da je rodila prije samo mjesec i pol?

19.02.2015 u 14:11

Bionic
Reading

Omiljena 'it' djevojka koja je već neko vrijeme na meti modnih znalaca zbog zapaženih odjevnih izdanja, uvijek izaziva ogromnu pozornost i puno komplimenata

Blake Lively zavoljeli smo kao partijanericu Serenu Van Der Woodsen u hit-seriji za mlade 'Tračerica' gdje je također odjećom izazivala zazubice ljubiteljica mode, a nedavno je opet bila vrlo zapažena na modnoj reviji Marchese u New Yorku.

Mamila je poglede u neobičnoj suknji A-kroja sa zanimljivom ptičjim printom, crnom kaputiću i elegantnim salonkama žute boje, a kosu je nosila raspuštenu s blagim valovima.

Lijepa glumica krajem prosinca rodila je kćerkicu i izgleda bolje no ikad, a reviju je pratila u društvu Anne Wintour, urednice Voguea.

I u trudnoći je ostala vjerna svom glamuroznom stilu te je jednom prilikom otkrila da, osim posebnih traperica za trudnice, nije kupovala odjeću namijenjenu ženama u drugom stanju.

'Sve u mojoj garderobi može se nositi i kad niste trudni', kaže Blake koja se ni u trudnoći nije odrekla omiljenih štikli, dakako onih koje potpisuje Louboutin. Za svaku je pohvalu i to što lijepa glumica sve svoje kombinacije bira isključivo sama. 'Nikad nisam koristila usluge stilista jer i sama previše volim modu. To mi je jedan od načina izražavanja', otkrila je Blake.

Zgodna plavuša u sretnom je braku s glumcem Ryanom Reynoldsom, inače bivšim suprugom Scarlett Johansson.