SEKSI LOOK

Tko bi odolio tim ludo dobrim nogama

26.05.2014 u 16:46

  • +3

Najbolje odjeveni tjedna, 18.

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Bionic
Reading

I dok su nas kroz barem do sada sunčanu jesen poznate zaljubljenice u modu častile odličnim street style izdanjima, tjedan iza nas kao da su se sve potrudile zaigrati na kartu seksipila

U kratkoj crvenoj haljini i kaputiću identične boje s potpisom Giambattiste Vallija i jednako crvenim štiklama Christiana Louboutina glumica Claire Danes pomela je svu pozornost svijeta u prošlom tjednu.

Lily Aldridge pokazala je jednako sofisticiran seksipil, no ona je odabrala metalik zlatnu boju za svoju haljinu otvorenih leđa, dužine do koljena. Lijepo, dovoljno seksi, a opet otmjeno. I Petra Nemcova bila je lijepa u haljinici s odsjajem, no njezin stil bio je više trendovski, jer je haljina bila ravnog kroja i u kombinaciji s čizmama preko koljena.

Neki drugi vid seksipila isfurala je Nicole Scherzinger u uskoj haljini sa špagicama s obje strane tijela, koje su otkrivale toliko gole kože da je bilo sasvim jasno da ne nosi donje rublje. Na njezinom tijelu i to je oprostivo.

Karlie Kloss nosila je doduše lijepu dugu haljinu, no prorez do bokova pomalo je kriv za to što se više gledalo u njezine duge noge, a manje u kreaciju, kako to već biva kad su seksi žene u pitanju.

Kad je pak ulična moda u pitanju, Eva Longoria i Heidi Klum učinile su to – baš kako treba!